הסרטים של לינדזי

הסרטים של לינדזי ../images/Emo44.gif

לא מזמן חיפשתי קצת מידע על לינדזי... ומצאתי רשימה של סרטים בהם השתתפה
יש לנו את הסרטים המוקריים שלה: -שישי הפוך -ילדות רעות -חיפושית בהילוך גבוה בחיפוש שלי מצאתי עוד סרטים בהם היא השתתפה. חלקם ישנים, חלקם חדשים... ואולי חלקכם ראיתם אותם. והנה הסרטים: -הורים במלכודת [אבא מתארס] -המורה הנעלם -וידויה של מלכת הדרמה הצעירה

קצת על הסרטים- הורים במלכודת

שתי בנות, דומות במיוחד, האלי ואנני, נפגשות במקרה במהלך חופשת הקיץ שלהן. הן מספרות אחת לשנייה על עברן המפותל, ומסתבר שהן שתיהן אחיות תאומות שהופרדו בלידתן. האחת חיה עם אימן בלונדון והשנייה חיה עם אביהן בקליפורניה. שתיהן רוצות לאחד את המשפחה לאחר שאביהן רוצה להתחתן עם אישה יפה אך תחמנית. הסרט יצא ב-1998

המורה הנעלם

כוכבת הנעורים לינדזי לוהאן, מככבת בתור לקסי גולד, עיתונאית נוצצת, ומלכת האופנה בבית הספר "מילינגטון" במנהטן. ביחד עם חברתה הטוב ביותר ג'ניפר (ברנדה סונג), היא תמיד מגלה ראשונה את הסקופ החם ביותר, ואת "הסטייל" החדש. כשאחד מהמורים שלה לפתע נעלם במסתוריות, הופכת לקסי מכתבת עיתון בית הספר , לחוקרת הנחושה בדעתה לפענח את המקרה, עם קצת עזרה מחבריה ג'ניפר וגייב, ועורך העיתון ג'ק. אך כשהם התחילו לחקור, הם לא תיארו לעצמם כמה מה ומי יעמוד להם בדרך... הסרט יצא ב-2002

וידויה של מלכת הדרמה הצעירה

מרי (לינדסי לוהאן) בת-עשרה, משוכנעת שעיר הולדתה סובבת סביבה. עד שמשפחתה אורזת ועוזבת לפרברים, היכן שהיא מוצאת את עצמה מתחרה על תשומת הלב. ומפנטזת על להקת הרוק האהובה עליה. כשנודע לה שהלהקה עומדת להתפרק, ועורכת קונצרט פרידה אחרון. היא פורקת כל עול במטרה להגיע לקונצרט האחרון של הלהקה.

פספסת סרט אחד...

"חיי בובה" עם טיירה בנקס. זה מסופר על קייסי(לינדזי) שאמה נפטרה והיא מאוד רצתה שהיא תחזור לחיים.ביומולדת של קייסי,היא קיבלה בובת ברבי וקייסי הפיחה חיים בבובה שמשחקת טיירה בנקס(הטופ מודל) וככה זה נמשך..

olsen cool

New member
נראה לי!

שראיתי את זה בפעם בטלוויזיה
כלומר ידעתי שיש לה סרט כזה אבל לא שמתי לב עד עכשיו מה מסופר בו ונראה לי שראיתי אותו.

למעלה