הסרטן

הסרטן

שלום, אני תלמידה מבית הספר בורוכוב בגבעתיים ואני עושה עבודה במסגרת בית הספר- עבודה במחשבים. כל אחד בוחר לו נושא משלו ואני בחרתי על הסרטן. רציתי לדעת אם יכולים לדעת מתי מישהו עומד למות, כמה סיכוים יש לחולי סרטן לחיות ואיך זה משפיע עליהם.? שם העבודה שלי היא כיצד משפיע הסרטן על האדם החולה? בעבודה שלי אני דנה על הטיפולים והשיקומים שהם עוברים, מהו בכלל הסרטן וסוגי הסרטן. אשמח לקבל מידע אודות השפעותיו של הסרטן על החולה ובמיוחד בנושא ההפשעה הסוןפית- לרוב ממוות או לא? תקנו אותי אם אני טועה תודה לי.

rubber duck

New member
היי לי

כמה מילים בעבר הרחוק המילה סרטן אכן היתה נרדפת למוות |( לפני הרבה שנים ) כיום המצב שונה ומאד סוגים רבים של סרטן ניתנים לריפוי מוחלט אחרים ניתנים לשליטה ( החולה יחיחה שנים רבות עימם ) נכון שיש סוגי סרטן שעדיין אין הרפואה יודעת להתמודד עימם אבל בגדול סרטן כבר מזמן אינו מילה נרדפת למוות אנשים חיים אחרי סרטן וחיים עם סרטן מבחינת השפעה על החולה יש השפעה לא קל להתמודד עם הטיפול ועם הפחדים אבל זה אפשרי והעובדה היא כי כיום יש יותר ויותר מבריאים מסרטן שרון

קולית1

New member
שרוני../images/Emo24.gif מי כמונו יודע שניתן

לנצח את הסרטן סרטן זה כמו שפעת כך קראתי למחלה זו מחלה שעוברת בעוד שסכרת לב ועוד מחלות נשארות לכל החיים. קולית

JOE22

New member
ההשפעה של הסרטן לגבי החולה

אז כמו שאמרו לך לפני ההשפעה באמת לא קלה. קשה ביותר,קשה להתמודד לחולי סרטן עם הטיפולים הנלווים,הייתי אומרת אפילו שזה תלוי במידת העידוד שהם מקבלים מבני משפחה וקרובים,וכמובן שרמת ההשפעה תלויה גם במשפחה. אם המשפחה של חולה הסרטן לא מצליחה להתמודד עם המחלה עצמה כמובן שגם לחולה יהיה קשה. מנסיון אישי שלי לצערי השתדלנו לתת את מירב העידוד והחיזוק ,וגם היו רגעים קשים של תחושת מוות. ההשפעה של הסרטן משפיעה בצורה מאד קיצונית כי הפחד מהמוות נכנס לתמונה. אבל שוב זה נורא נורא תלוי,באופן כללי תלוי גם בסוג המחלה אם היא סופנית או לא כי זה גם משפיע על החולה מן הסתם. בצורה כללית הסרטן משפיע על החולה מבחינה של נקודת מבט אל החיים. זה משפיע ביחס של משפחה וקרובים ,הסרטן משפיע על הכל!!!!!!!!!!!!!!!

deep ocean

New member
עשיתי חיפוש בגוגל

והקשתי: cancer+effect on life יש שם אתרים שיכולים עזור לך... העיקרון השפעת הסרטן על האדם תלויה בו, בסביבה שלו, ובעוד משתנים. לי למשל הסרטן שינה את החיים לטובה. אחרים מקבלים את הסרטן בתור מוות. הכל תלוי באדם.
מיכל

למעלה