הסרט "אפקט הפרפר"

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
הסרט "אפקט הפרפר"

חידה: באילו 2 פרקים ספציפיים נזכרתי בעקבות אילו 2 פרטים ספציפיים שקרו לגיבור הסרט???

1Shir

New member
לא.... לא התכוונתי לרעיון הכללי

של הסרט, למרות שזאת השוואה יפה, גם היה פרק בעונה 8 בסגנון הזה (REDRUM) התכוונתי לשני פרטים קטנים כאלה שקרו לגיבור במהלך הסרט... (אגב - סרט לא משהו, חשבתי שאתלהב יותר, למרות שהסוף חמוד ונחמד) רמז: מדובר בפרק מעונה 3 ובפרק מעונה 5 אם לא תדעו אני ארמוז יותר מאוחר....

באמת?

אני לא כל כך אהבתי, כאילו די מבינים שם את הפואנטה ברבע הראשון של הסרט ואז זה מתחיל להמתח כמו מסטיק. הרעיון שלו אבל נחמד.

FeLL67

New member
איזה, אני לא סבלתי , במיוחד את השני

X: לגביי הפרקים באמת שאין לי שמץ, לגביי עונה 3 זה אפילו מפחיד

Gilliana

New member
לא אהבתי בכלל

סרט חסר הגיון ועקביות, עשוי רע, המשחק גרוע - אגב שיר, יש גם גרסת הבמאי, שם הסוף הרבה פחות "חמוד".

Gilliana

New member
כן, נראה לי ש...

... את הסוף הזה היית אוהבת.

1Shir

New member
מצטרפת לבקשה לספר...

למרות שהאמת שאותי - הסוף שתפסתי כחיובי היה אולי נקודת האור הכי גדולה בסרט... אבל לא נורא אני אעמוד באכזריות..

Gilliana

New member
מה נעלמתי??? ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

אני כל הזמן פה! אני רק עולה בשעות מאוחרות יותר, אבל אלו בד"כ גם השעות שלך כך שזה ממש מוזר... בכל מקרה, אני אהיה היום אונליין לכל המאוחר החל משש בערב. ועכשיו לעניין "אפקט הפרפר": בגרסת הבמאי אשטון קוטשר חוזר אחורה לזמן בו היה עדיין ברחם אמו ו... חונק את עצמו למוות באמצעות חבל הטבור.

S m e l l y Cat

New member
מהה אבל זה סרט מעולה!

[אפילו אייאמדיבי נתן לו 7.7
] והמשחק ממש טוב.. אפילו של אשטון קוצ'ר שדי הפתיע אותי

FeLL67

New member
הראשון אולי

וגם אותו אני מגדירה כ-נסבל בקושי. אני לא מבינה למה כולם אומרים שזה סרט לא מובן זה פשוט סרט גרוע. אבל השני גרוע עוד יותר מישהו ראה ?

1Shir

New member
אני לא ראיתי

רק היום ראיתי את הראשון... מה הקשר ביניהם?

כן השני באמת גרוע...

זה סרט מובן לדעתי (הראשון), לא צריך להיות מדן טילים P: כדי להבין מה קורה שם, אני די אהבתי אותו. אבל השני, לדעתי אין סיבה לקיומו...

למעלה