הסרט "בופור" עם כתוביות

המרחפת

New member
הסרט "בופור" עם כתוביות

התקשרתי אתמול לחברת ההפצה "גלובוס גרופ", המפיצה של בופור, שם נמסר לי שכמעט כל העותקים שהופצו להקרנה בבתי הקולנוע הם עם כתוביות בעברית. למי שכמוני נמנע מללכת לסרטים ישראליים בגלל הכתוביות, זו ההזדמנות.

פיטפטו

New member
../images/Emo18.gif כיתוביות לבופור

לפי מודעת הפרסום של הסרט "הבופור" בעיתונים, מרבית העותקים מלווים בכיתוביות באנגלית ולא בעברית. יש סימון של כוכבית ליד שמות בתי הקולנוע בהם מצויים עותקים המלווים בכיתוביות בעברית. שימו לב

hearing

New member
לפיטפטו - לא מדויק

שים לב שבמודעה הכוכבית מציינת אילו עותקים עם כתוביות באנגלית. יש שבעה עם כתוביות באנגלית וכל היתר (עשרים ושמונה!) עם כתוביות בעברית לכבדי שמיעה. הישג מעולה עבורנו עידו

כל הכבוד על זה שביררת

זה ממש מעצבן אותי שאין כתוביות בסרטים ישראליים בקולנוע... לפעמים אני שואלת בכניסה בקופה אם יש כתוביות והמוכרים לא יודעים אפילו!... אבל אם יש כתוביות בבופור, כראה שהמצב בקולנוע מתחיל להשתפר!

עלי לציין,שגם לאנשים שומעים,קשה

לעקוב בסרט ישראלי אחר המלל, בגלל רעשי רקע גם בסרט עצמו, וגם כחכוח או שיעול של שכן לצפייה. לאיש שלי יש בעיות שמיעה ואני מאוד מבינה את הבעיה

אני יודעת

גם אני פעם הייתי שומעת :) ואני דווקא מסוגלת להבין בלי כתוביות מקריאת שפתיים, אבל זה נדיר שיש בסרטים קלוז אפ על כל מי שמדבר...

למעלה