הסרט בערוץ 2 הסרט בערוץ 2 ``אבא אמר לי צלם`` היה פצצהההההההההההה מה אתם אומרים?
G ginzburg New member 16/5/01 #1 הסרט בערוץ 2 הסרט בערוץ 2 ``אבא אמר לי צלם`` היה פצצהההההההההההה מה אתם אומרים?
P palmino New member 16/5/01 #3 סרט... ראיתי ציפיתי תאמת להרבה יותר מזה חשבתי שיהיה יותר עקשן לפחות כך זה נישמע שבלבנון כל הזמן יורים ובאלגן אני רק לא מבין נתנו לו עונש על זה שהוא צילם ובסוף עוד אישרו לו לשדר בטלויזיה?
סרט... ראיתי ציפיתי תאמת להרבה יותר מזה חשבתי שיהיה יותר עקשן לפחות כך זה נישמע שבלבנון כל הזמן יורים ובאלגן אני רק לא מבין נתנו לו עונש על זה שהוא צילם ובסוף עוד אישרו לו לשדר בטלויזיה?
A avipe New member 16/5/01 #5 אין להם ברירה... וזה לא שהיה שם משהו סודי..ומן הסתם כמו כול דבר במדינתנו זה עבר צנזורה... הוא קיבל משפט לא על הצילום עצמו אלא על האי בקשת אישור לצלם...
אין להם ברירה... וזה לא שהיה שם משהו סודי..ומן הסתם כמו כול דבר במדינתנו זה עבר צנזורה... הוא קיבל משפט לא על הצילום עצמו אלא על האי בקשת אישור לצלם...
P palmino New member 16/5/01 #6 אם שמת לב.. היה קטע שהוא צילם קצין והקצין דיבר איתו חופשי מול המצלמה, איך שזה ניראה אם הקצין לא אמר כלום אז כאילו מותר לצלם.
אם שמת לב.. היה קטע שהוא צילם קצין והקצין דיבר איתו חופשי מול המצלמה, איך שזה ניראה אם הקצין לא אמר כלום אז כאילו מותר לצלם.