הסרט הגרמני זייטגייסט - קונספירציה?

THC MaN

New member
הסרט הגרמני זייטגייסט - קונספירציה?

האם מישהו חקר את נושאי הסרט - כולל סרט ההמשך?

0Pandemonium0

New member
למה קונספירציה? אולי מושתת על קונספירציות.

האמת? זה לא כל-כך מעניין. צייטגייסט אומרים דברים נכונים אמנם, אבל זו סוג של כת ולכן היא מעצבנת אותי במיוחד.

THC MaN

New member
אה אה..

בדיוק חיפשתי בפורום - ומצטער שלא עשיתי זאת קודם. הדבר שחששתי ממנו הוכח כנכון - הבורות החברתית גורמת לכך שאנשים יתייחסו לצייטגייסט כדת משל עצמה. הסימנים המקדימים הם עצם זה שהם ארגון. עם המון מסרים אני מסכים בסרט, ואני חושב שכל אדם חושב מגיע אליהם בעצמו, גם ללא סרט הכוונה. עידוד המחשבה זה מצויין - הערצת ארגון כמו צייטגייסט - זאת טיפשות מהסוג הנורא ביותר, שהסרט עצמו היה מטיף נגדה, אגב. אני יוצא בהחרמת ארגון צייטגייסט - אך מודה להם על הנסיון לעידוד המחשבה. ומילה למעריצים - בנספח של הסרט - ישנם בחור ובחורה שטוענים שאין דבר כזה טבע האדם. מספיק שהם זרקו את המשפט הזה, בתוך סרט שייתכן שמלא בעובדות מצמררות - ואתם קיבלתם את המשפטים שלהם בתור עובדה מוחלטת. אז לא - ייתכן שהם טועים. להאמין להם זה לא פחות גרוע מלהאמין לאמונות הטפלות של הדתות השונות. ובינינו? ברמה האישית - הם טועים... קנאה זה כן יצר טבעי. תחרותיות גם כן. מעמדות יהיו בכל מצב, בדיוק כמו שבארגון הנאור צייטגייסט יש את ה"מנהלים" (שלא נאמר גורואים). החברה אכן דורשת שיפורים והתאמות בהתאם לטכנולוגיה. בזה אין ספק. אבל לאט לאט, זה גם קורה היום. ואני אומר - בואו נפתח את העולם. אפשר לעשות את זה גם בעולם שלנו. אני עצמי - דרך ההבנה והמודעות הכללית של העולם - יוצא להלחנת מוזיקה שתהיה טהורה ויפה. עוד חלק באמנות שהיא עמוד השדרה של כלל האנושות, והעולם. ותמיד אשמח לראות ניצוצות גאונות ופיתוח עולם אצל אחרים, גם אם בתחומים "בנאליים" כמו חינוך. תפעלו למען עולם טוב יותר ואנושות משופרת יותר. ואם השאלה הנשאלת היא - מה הטעם?.. התשובה כמובן תהיה - תאזינו לסימפוניה מס' 41 של מוצארט, ואז תבינו את הטעם.

Handy Alley

New member
בוא נתחיל מההתחלה

זה סרט טוב..? או שזה ברמה של Youtube Poop כי Youtube Poop הוא קצת מעל "השומרים" מבחינת טכניקה.

למעלה