הסרט----> החומה

תבלול

New member
הסרט----> החומה

מישהו יכול לנסות להסביר לי את הפירוש של הסרט?..

The Albatross

New member
אף אחד לא באמת מבין אותו.

אם תמצא מישהו שכן, שלח אותו אלי לכמה שאלות.

תבלול

New member
אמרו לי ש...

זה משהו בסגנון שכאילו מרכזים את כל המשטרים הטוטאליטרים ומראים שהם לא טובים וכאילו לא להיות חלק מהמסגרת....לא להיות לבנה בקיר

The Albatross

New member
זה חלק מהעניין

הבעייה בחומה היא שהיא מורכבת מכ"כ הרבה מסרים שונים, לפעמים מנוגדים. די קשה לתפוס למה התכוון המשורר בחלק נתון. כמה מסרים שמצויים בחומה: 1. מערכת החינוך בבריטניה היא נוראית. 2. נשים הן נוראיות. 3. מלחמות הן נוראיות. 4. פאשיזם זה דבר נורא. 5. קומוניזם זה דבר נורא. 6. בגידה זה דבר נורא. ובטח עוד שכחתי כמה.

אלו ששכחת:

7. לכוכבי רוק יש יותר מדי כוח וזה נורא. 8. הקהל של אמני רוק מורכב ממטומטמים חסרי שכל וזה נורא. 8. אבא שלי מת וזה נורא. 9. סיד בארט השתגע וזה נורא. מה שכחתי?

NIR Y

New member
חחחח (אבל בכלל לא נכון)

לפי דעתי תהנה מהמוזיקה ופחות מהרעיון מאחורי הדיסק, ואל תקשיב להם כול אחד יכול לפרש את האלבום איך שהוא רוצה, ברור שיש בסיס למה שהם כתבו, לפי ראיונות עם ווטרס, אבל אם תשאל אותם מה קורה בסוף האלבום, הם לא ידעו להגיד לך ובגלל זה לפי דעתי אין משמעות למסרים שהם חושבים שמעביר הסרט.

chezi1

New member
שלום!

שאלה... מתי יצא הסרט "החומה"??? ועל מה מדובר בוא בעצם?

NIR Y

New member
שלום

בשאלות נפוצות כתוב מתי הוא יצא וזה די ברור על מה מדובר, לא !?

שלום חזי1 ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו
הסרט "החומה" יצא בשנת 1982 כמדומני, כשנתיים לאחר האלבום באותו השם. לגבי מה מדובר בו, יש על כך מלאן שרשורים בעמודים קודמים - ואולי גם בעמוד הזה. אני ממליצה שתחפש אותם, ע"מ שלא נצטרך לחזור שוב על אותם דברים (ולכן גם צריך להכניס את זה ל-FAQ וכו' וכיו"ב).

למעלה