הסרט הטורקי -המשך

לופוסית

New member
הסרט הטורקי -המשך../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תודה לכולכם על המחמאות והעידוד.... חזרתי עכשיו ממסיבת ריקודים השתוללתי ונהנתי...ולא שכחחתי להודות ללופוס שהחליט לא לבקר אותי הערב...כי אתם יודעים...שכשהוא בא...אז אני צריכה לשתות איתו קפה...ואז אני לא יכולה לזוז....(הוא בטח ביקר הערב אצל אחרים..) ידידי/עמיתי החדשים...צר לי שחידשתי לכם שלופוס יכול להיות גם תורשתי,לא חובה!!! אם הייתם באים כמוני למפגשים הארציים הייתם מגלים שאני לא היחידה....ולשאלתכם:אמי היתה חולת לופוס 20 שנה, תפקדה טוב מאוד,ורק בשנה האחרונה לחייה הורע מצבה והיא נפטרה מקריסת מערכות. וזה מזכיר לי שיום אחד בני החייל סיפר לי שהפרקים בכפות הידיים שלו מאוד כואבים...נכנסתי לחרדה איומה....ולשמחתי התופעה חלפה... ובקשר לבעלי....עדיין אין לו תורם ובנתיים הוא מרגיש מצויין,עובד,מתפקד מנגן בסקספון והעיקר....אופטימי...זוכרים???? ועכשיו...ארבע בבוקר...הגיע הזמן להצטרף אליו....

gaia20

New member
הי לופוסית, ערה בשעות כאלה?

לצערי העבודה מחייבת אותי לישון לפחות 7 שעות בלילה, אחרת מר לופוס יתן לי מכות בטוסיק....ויעניש אותי לשבוע
לכולם- צר לי שאני מתייחסת באיחור להודעותכם, אני רק רוצה שתדעו שאני קוראת הכל, אך קצת זמני מלהגיב. אוהבת,

הי גאיה, לי גם עם 7 שעות שינה בלילה

נותן הלופוס מכות בטוסיק....אני צריכה מינימום 10 כדי לתפקד יחסית נורמלי......איזה מחלה מפנקת, הא?!.........

למעלה