הסרט היה מאוד מרגש

לימור11

New member
הסרט היה מאוד מרגש

ובשבילי, בהמשך לתחושותי שהתעוררו בעקבות הספרים, נראה לי שהמצב עבור כל מי שמעורב כאן מאוד מורכב: האם הביולוגית וסביבתה, הילדים שניתנים לאימוץ וההורים המאמצים.

מיכל@ל

New member
האם לאם הביולוגית יש זכות לחפש ?

האם לדעתכם צריך לאפשר לאם הביולוגית זכויות כמו ביקור או מידע [כמו אם הילד חי ]?

..שיר..

New member
היי מיכלוש

אוף הסרט החזיר אותי אחורה קצת , לדעתי צריך לתת לה מידע עם הוא חי בקשר לביקור זה צריך להיות רצון הדדי אני פשוט עדיין תקועה בסרט
שיר

דיאנה*

New member
שאלה מורכבת

טוב, כמו שכתבתי לשיר, ראיתי רק את סופו של הסרט (הבת שלי דאגה לי הערב לסרט משלה). לגבי השאלה - עקרונית אני מסכימה עם שיר - כן לגבי מידע - בטח שאלות כמו עם הילד חי. לגבי זכויות ביקור - אם לא מדובר באימוץ פתוח, הייתי מאפשרת להשאיר בקשה שתהייה נגישה לילדים מגיל בגרות (בערך כמו שניתן לעשות בארץ בתיק האימוץ). זוהי סוגיה מאוד מורכבת, ואני חושבת שאני עייפה מכדי לענות או לחשוב ברצינות. אנסה מחר.

מיכל@ל

New member
מסכימה איתך

גם אני חושבת שמידע כמו אם הילד חי או לא לא יכול לפגוע באף אחד ומצד שני נותן שלווה לאם הביולוגית. בארץ לא מספקים את המידע הזה וזה נורא בעיני להמתין כל כך הרבה שנים לפניה של הילד ולקוות שהוא חי כשלא מגיעה פניה כזאת.

טלי ל.

New member
וואו, השאיר אותי עם כאבי בטן..

אני עדיין צריכה לעבד את שראיתי (אני מאלה ש"פוחדים" מהקשר של הילד עם הביולוגית..- אבל אני חושבת שעצם ההודאה שלי בפחד הזה והמודעות לו..יש לי סיכוי...

טלי ל.

New member
לא יודעת אם זו ההגדרה..

אבל הדיאלוג שלה עם האם המאמצת בבית הספר..ועל מה שזה עשה לילד שלה היה אחד הרגעים המטלטלים.

מיכל@ל

New member
נכון...

ובגלל זה באמת שאלתי אם לדעתכם צריכות להיות לאם הביולוגיות זכויות כלשהן ?

shira^

New member
וואאיי כמה הרגשתי והתרגשתי !!!

כל החיפוש של האם והאובססיה הביאו לי לתחושות של פחד מוזרות. אומנם אני יודעת שאין בכלל סיכוי ואפילו קלוש ביותר... אבל...הרגשתי צורך להיכנס לחדר של נסיכתי להביט וללטף... סוף הסרט טיפה נראה לי מלוקק כזה הוליוודי. אבל... בטח יש דברים כאלו בעולמנו אנו.

מיכל@ל

New member
גם את ? ../images/Emo13.gif

הפצפונת כמה לשתות אז לקחתי אותה שתרדם עלי,גם אני הרגשתי צורך לחבק פתאום... מסכימה איתך שזה קצת מלוקק,מכל מה ששמענו מאז תחילת הפורום,תמיד עלו גם רקשות קשים ושאלות קשות מצד הילד,גם כשהמפגשים היו טובים.

למעלה