הסרט הסוד באורך מלא - עזרה

SummerSpirit

New member
הסרט הסוד באורך מלא - עזרה

היי! אני מחפשת קישור לסרט הסוד באורך מלא ובחלק אחד (מצאתי אותו ב-9 חלקים). חיפשתי באתר הישראלי הרשמי של הסוד ולא מצאתי. תודה לעוזרים
.

ע ו פ ר ה

New member
את הסרט ניתן לקנות בחנויות

ובפורום איננו מאפשרים לתת לינקים לסרט במחשב. באהבה עופרה

ברור שלא מצאת. הם הרי רוצים שתיקני אותו ../images/Emo13.gif

ולא רק את הסרט. אלא גם את הספר, וגם את אלף ואחד הספרים הנלווים שהם הוציאו אחר-כך... ולא יזיק אם גם תירשמי לאיזה סמינר עם בוב פרוקטור ושאר יוצרי הסוד, במחיר של אלפי דולרים. לא יזיק לאדון פרוקטור, הכוונה
כל העסק הזה כל-כך ממוסחר, שאני כבר לא יודע עם לצחוק או לבכות. מהאנשים האלה אנחנו אמורים ללמוד איך לזמן שפע לחיינו? זה פאתטי ברמות שאי-אפשר לתאר. ואם אני נשמע פה ציני, אז לא זו הכוונה שלי. אני דווקא לוקח את כל הנושא הזה של חוק המשיכה מאוד ברצינות. אבל אני גם חושב שכל תופעה של מסחור-יתר נובעת, בסופו של דבר, ממנטליות של מחסור ולא ממנטליות של שפע. כל התופעה הזאת היא אנטי-תזה של "הסוד". ואם את רוצה ללמוד יותר על חוק המשיכה ועל איך אנשים אמיתיים מיישמים אותו במצבים אמיתיים, אני ממליץ לך להסתכל על האנשים הנפלאים בפורום הזה. זה גם חינם, גם חוקי, וגם חווייה הרבה יותר מאלפת ומעשירה מאשר לראות עוד סרט שירד מפס הייצור של חברת הסוד בע"מ.

ולמען הסר ספק - אני נגד הורדות לא חוקיות

אם הברירה שלי היתה בין לקנות את הסרט לבין להוריד אותו מהרשת, ברור שהייתי קונה אותו. כי להוריד אותו מהרשת זו גניבה, ואני לא גנב.

SummerSpirit

New member
../images/Emo3.gif

האמת שחשבתי שאם כבר יש את הסרט ב-9 חלקים באינטרנט, אמור להיות גם חלק אחד שלם (הערכתי שפיצלו אותו כדי הוא גדול מדי בתור חלק אחד). בכל אופן, אתה די צודק. אין להם אינטרס שהסרט יוצג באינטרנט. אני באמת אלך לקנות אחד וזהו
.

למעלה