רוזי וקיידי
New member
הסרט כוכב הקופים:השחר- שיתוף פעולה עם תפוז
אני חייבת להודות שעד הרגע האחרון לא הייתי בטוחה אם אלך להקרנה, בגלל המצב הביטחוני....
בסוף החלטתי שאני ואמא הולכות להנות!!
הגענו ב19:15 לקניון גבעתיים שהיה מלא באנשים (להפתעתי...).
נכנסו לסרט....
זה הסרט תלת מימד הראשון שאני צופה בו בקולנוע...
קיבלנו משקפיים (התלהבתי כמו ילדה קטנה)...
הרגשנו כאילו אנחנו חלק מהסרט...
הגרפיקה הייתה מדהימה...
הסרט הוא סרט מדע בדיוני שמהווה המשך לסרט כוכב הקופים שיצא בשנת 2011 אבל אפשר לצפות בו גם אם לא ראיתם את הראשון.
מצרפת תקציר (ללא ספויילר):
עלילת הסרט מתרחשת בסן פרנסיסקו העתידנית. עשור לאחר שסיזר מוביל את הקופים להתאגד ולמרוד בשלטון בני האנוש, זיהום בשם "שפעת הקופים" התפשט ברחבי העולם והביא לגידול באוכלוסיית הקופים על חשבון בני האדם, קבוצת מדענים מוצאת עצמה נלחמת על חייה בעודה נאבקת נגד הקופים.
הקולנוע בנוי בצורה טוב כך שהאנשים בשורה לפניך לא מפריעים לך.
כמו כן, החנייה גם הייתה בחינם (לשלוש שעות).
מאוד נהנו ותודה רבה לתפו שנתנו לנו לשכוח מהמצב והמציאות הקשה שלנו....
מאוד ממליצה על הסרט אבל אני חושבת שהוא לא מתאים לילדים קטנים מכיוון שיש בו אלימות (למרות שראיתי ילדים בקולנוע).
אני חייבת להודות שעד הרגע האחרון לא הייתי בטוחה אם אלך להקרנה, בגלל המצב הביטחוני....
בסוף החלטתי שאני ואמא הולכות להנות!!
הגענו ב19:15 לקניון גבעתיים שהיה מלא באנשים (להפתעתי...).
נכנסו לסרט....
זה הסרט תלת מימד הראשון שאני צופה בו בקולנוע...
קיבלנו משקפיים (התלהבתי כמו ילדה קטנה)...
הרגשנו כאילו אנחנו חלק מהסרט...
הגרפיקה הייתה מדהימה...
הסרט הוא סרט מדע בדיוני שמהווה המשך לסרט כוכב הקופים שיצא בשנת 2011 אבל אפשר לצפות בו גם אם לא ראיתם את הראשון.
מצרפת תקציר (ללא ספויילר):
עלילת הסרט מתרחשת בסן פרנסיסקו העתידנית. עשור לאחר שסיזר מוביל את הקופים להתאגד ולמרוד בשלטון בני האנוש, זיהום בשם "שפעת הקופים" התפשט ברחבי העולם והביא לגידול באוכלוסיית הקופים על חשבון בני האדם, קבוצת מדענים מוצאת עצמה נלחמת על חייה בעודה נאבקת נגד הקופים.
הקולנוע בנוי בצורה טוב כך שהאנשים בשורה לפניך לא מפריעים לך.
כמו כן, החנייה גם הייתה בחינם (לשלוש שעות).
מאוד נהנו ותודה רבה לתפו שנתנו לנו לשכוח מהמצב והמציאות הקשה שלנו....
מאוד ממליצה על הסרט אבל אני חושבת שהוא לא מתאים לילדים קטנים מכיוון שיש בו אלימות (למרות שראיתי ילדים בקולנוע).