הסרט "כשברומא"

A d i d a

New member
הסרט "כשברומא"

כמה הודעות בקשר אליו:
ממש לא הבנתי למה הם קראו לסרט WHEN IN ROME וזכרתי שזה איזהשהו פתגם אז שאלתי את אבא שלי והוא אמר שהפתגם הוא: WHEN IN ROME, ACT LIKE A ROMEN. שזה אומר "כשאתה ברומא תתנהג כמו רומאי" וואי! אני לא ידעתי את זה! אתם?
ראיתי את הסרט (ראו הודעה קודמת שלי שכתבתי שחברה של אחותי הלוותה לי) והוא "גרוע" כמו הדרך לשם. הסרטים שהכי אהבתי של התאומות היו דווקא ישנים! זה ממש משעמם הסרט הזה.. כאילו, לא מראים את זה אבל ממש מתמקדים בבגדים שלהן והסרט לא כל כך אמין והכל.. אבל אני שמחה להודיע שלליילה (אשלי) אין חבר בסרט. תמיד זה היה ששתיהן מוצאות מישהו אבל הפעם, מישהו מחבב אותה אבל היא לא אותו ו... זהו! יופי! הן שברו את ה"רוטין" (שיגרה)..

A d i d a

New member
cartasf, תקשיב..

אני מכירה את הפתגם הזה, אבל מזמן לא נתקלתי בו אז יכול להיות שלא כתבתי את זה ממש כמו הפתגם. רק תירגמתי את זה לעברית אז יכול להיות שזה לא אותם מילים. מה הקטע שלך? ואני יודעת שכותבים roman אבל בגלל שאני כותבת מהר על המקלדת אז יצאות לי כמה טעיות גם בעיברית וגם באנגלית. אז יצא לי romen. ביג דיל. אהה ו.."היתנהג" כותבים- התנהג. בלי היוד.

shelly cool

New member
אסף..

יש לי משהו להגיד לך
- אתה תמיד מתקן אנשים
לא מביע דעה, מתקן אנשים

cartasf

New member
אני רק רוצה שהם ידעו

לכתוב נכון כדי שלא יעשו טעויות בעתיד וגם יש לי קצת אובססיות לגבי זה...

motib4

New member
../images/Emo29.gif

נחמד...
אז לפחות את השם המוזר הם לא המציאו.
והעלילה- טוב, נו. מה חדש?

f o x g i r l

New member
עכשיו תענו לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מוטי, וכל מי שזה כתוב להם בחתימה: מה לעזאזל קורה ב-12.12???? זה מחר, ואין לי מושג מה קורה מחר

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifמוטי....

זה יקרה ב-00:00
על הדקה
או שייקח לזה כמה שעות

f o x g i r l

New member
לא נראה לי שהוא פותח את האתר ואני..

יגיד לכם למה נראה לי שזה לא קשור לאתר... בגלל שיש עוד ילדים בפורומים אחרים שזה כתוב להם ב-12.12, שקורה משהו לחלק כתוב גם באנגלית וגם בעברית...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif..........

זה משו שקשור לפורום דוליז... לא צריך לעניין אתכם... סתם- הם פתחו מחדש את האתר של הפורום (אני יודעת שזה לא האתר, אבל אם אני אגיד את המילה המקורית אפ´חד לא יבין על מה אני מדברת..) ויש שם עיצוב חדש וזה הכל
לא משו שמעניין אתכם במיוחד.....

למעלה