הסרט "לחיות בכבוד" ?

צביצב3

New member
הסרט "לחיות בכבוד" ?

לצערי פספסתי ומאוד מעניין אותי לדעת במה מדובר. אז אנא שתפו אותי ועוד כאלה שאינם יודעים במה מדובר. בתודה מראש ושנה טובה

ronnyw

New member
הקרנת הסרט

הי, לדעתי תהיינה הקרנות נוספות היום (יום רביעי) ב- 17:30 אחה"צ, בערץ 98 ("יס") וכן בשבת. אסתר כתבה באחד המסרים בסוף אוגוסט אז זמני ההקרנה ואת הערוצים המדויקים. מדובר במקרה הפרטי של אסתר ספקטור ובעלה החולה. קשה להסביר במילים. צריך לראות, להתרשם ולהתרגש. עשה כל מאמץ לצפות !!

דרורה5

New member
מידע על הסרט "לחיות בכבוד"

זמני צפיה בטלויזיה וכן אפשרות לצפות בסרט דרך האינטרנט מופיעים באתר האיטרנט של העמותה במדור "חדשות בקצרה". ראיתי את הסרט, מרגש ביותר, עשוי נפלא וראוי לצפיה גם לאנשים שאין להם ידע על המחלה הנוראה הזאת.

דרורה5

New member
הקישור לסרט "לחיות בכבוד" באינטרנט

הקישור לסרט "לחיות בכבוד" באתר העמותה תוקן, וכעת אפשר לגשת אליו מהמדור "חדשות בקצרה". הקרנת הסרט בטלויזיה והצגתו באתר האינטרנט של נווה מונוסון ימשכו רק במהלך חודש ספטמבר. אנחנו מנסים להביא לכך שנוכל לצפות בו דרך האינטרנט גם אחרי כן.

אסתרס

New member
זמני צפיה בסרט לחיות בכבוד

בכל חודש ספטמבר מוקרן הסרט בערוצים המקומיים בהוט--בערוץ 25 בימים ד+שבת בשעה 1730 וכן ביום א בשעה 1330 ב-יס בערוץ 98 בימי ד=שבת בשעה 1730 כמו כן אפשר לצפות בסרט באתר www.monosson.net זה האתר של נוה מונוסון שבמסגרת הטלביזיה הקהילתית נעשה הסרט באתר יש קישורית טלביזיה קהילתית לוחצים ומקבלים את המגזין כולו, הסרט השני אחרי אמא מחכה לטלפון הוא הסרט "לחיות בכבוד"

שריוש2

New member
צפיתי בסרט באינטרנט......

הוא ריגש אותי עד דמעות. איך שעשיתם את הצעד הזה, וחשפתם את ספורכם האישי לעייני כל. ההתמודדות שלכם, ומה שאת עושה למען בעלך. מטפלת בו בסבלנות עם כל הקושי והכאב. הזדהתי מאוד עם מה שנאמר בסרט. גם סבתי, היתה אישה בריאה [והיא עדיין ברוך השם], ללא שום בעיות בראותיות פיזיות [תודה לאל]. היא רק לא יודעת מה קורה איתה, מה עובר עליה איפה היא נמצאת וחיה. עצוב. מקווה שיצא לי לראותו גם בטלוויזיה.

tapuzi3

New member
צפיתי בו מס' פעמים גם היום...

הוא ממש ריגש אותי, שהייתי חייבת לראות אותו שוב.. אני מעריצה אתכם על האומץ שהיה לכם לקחת החלטה שכזו, ולחשוף את ספורכם האישי.

אסתרס

New member
תודה על התגובה לסרט

אתן מתארות\ים לעצמכם כמה קשה היה להחליט לחשוף את הסרט לציבור לא מעט דמעות ווכוחים במשפחה. אולם מה שהכריע את הכף היתה ההתנסות הראשונית שלנו לקבל איזו שהיא הדרכה , עזרה,משהו... בזבזנו שנתיים של הליכה סחור סחור סביב האבחון והטיפול הן התרופתי והן בכל מה שקשור לחיי היום יום. עברנו כל מה שאתם יקירי עברתם בויה דולורוזה הזו. עברנו במשך השנתיים הללו שינוי בגישה כלפי מערכת הבריאות אנחנו לא נאיבים יותר, אנחנו אסרטיבים מאד, וכבר אי אפשר למרוח אותנו יותר והפסקנו לבלוע עלבונות גלויים וסמויים מכל המטפלים למיניהם, למשל ,לפני שבועיים כתבתי מכתב תלונה על רופאה בביח תהש שצעקה עלינו. הסרט אולי יסביר הן לאנשים שבתחילת המחלה שצריך לטפל ומהר,ולמטפלים במערכת הבריאות מה עומד ומה הקשיים כשהם נדרשים לתת מענה למשפחה המתמודדת עם המחלה ושוב תודה על התגובות הכל כך אנושיות שלכם תודה.

למעלה