הסרט ממש פושר, המשחק של

ray24

New member
הסרט ממש פושר, המשחק של

המשחק של הילדים ממש ממש לא משהו, יכלו לעשות יותר עם העלילה, ואני אומרת את זה בלי בכלל לקרוא את הספר. אין עוצמה במשחק שלהם... חוץ מהמלכה-מכשפה ובעצם האח הקטן גם שיחק טוב, רואים את הסרט וכאילו מחכים למשהו, לרגש..כל דבר.. הסרט בסדר, אבל עם ילדים אחרים, הוא היה יכול להיות יותר טוב. במיוחד התעצבנתי כשהאח הגדול החזיק את החרב, הוא כזה שוקיסט, נראה בלי חוט שדרה, ממש פיזית...כאילו, תראה שיש בך משהו...

ToryMaster

New member
Nעניין

איך יכול אדם להעביר ביקורת על סרט על פי ספר, בהתייחסות לעילה בספר, בלי לקרוא את הספר? לא ראיתי את הסרט בכלל, גם לא טריילרים, אבל גם בספר אין טוויסטים מטורפים ומתח אדיר, הכל מאוד צפוי ורך. ופיטר עם החרב? לוידעת באיזה שלב מדובר, אבל זו בערך הפעם הראשונה שלו עם חרב, מה ציפית?

Lady Wood

New member
לא נכון!

הסרט ממש יפה לפי דעתי, הסצינת קרב הייתה מאוד חזקה ומרגשת. קראתי את הספר, והם לא קיצצו ונישארו נאמנים לספר כמעט בכל הסצינות, והילדים עשו עבודה מ-ע-ו-ל-ה. לוסי הקטנה היא בכלל לא נראית כאילו היא משחקת, זה נראה אמיתי לגמריי. ואותו הדבר עם אדמונד פיטר וסוזאן. קראתי כאן גם הודעה של מישהו שכתב שאדמונד בספר ובסרט זה לא אותו הדבר, או משו כזה-לדעתי, שטויות. הסצינות שלו היו בדיוק כמו שהדמות שלו נהגה בספר, ואיך בדיוק ייראו מחשבות בזמן שהוא הולך למכשפה? 'אני רוצה רחת לוקום..אני רוצה לנקום בפיטר..'-זה היה יוצא קצת צולע, לא? חוצמזה, הבינו למה הוא בא למכשפה בסוף, בגלל שהוא ביקש רחת לוקום והוא רב עם האחים שלו וכו'. השחקנית שמשחקת את המכשפה עשתה גם עבודה מצויינת, הכל בדיוק כמעט כמו שתיארתי לעצמי. אז בקיצור-סרט מעניין ומוצלח. אני מאוד נהנתי. תלכו, כדאי:)

למעלה