הסרט על זאבי

alonshin

New member
הסרט על זאבי

מישהו ראה את הסרט על אריק זאבי בערוץ 2 אתמול? איך היה? אני הצצתי ביורוספורט בתחרות אתלטיקה בשטוקהולם - ירד שם גשם ברוב שלבי התחרות וזה ממש החליש את היכולות של האתלטים - אני ממש מבין את בביקין ש-3 התחרויות האחרונות שלו באירופה היו גשומות והוא נכשל בהן להגיע לקריטריון. דרך אגב בתחרות ששודרה אתמול בביקין היה לוקח מדלית כסף עם התוצאה שהשיג (81.94) אני מבין שעדיין לא ידוע מתי ואיפה הוא יתחרה? מקווה שהוא יהיה בסגל שלנו בסוף.

לוי אסף

New member
ראיתי את התוכנית../images/Emo45.gif

מצד אחד לא רעה בכלל, הציגו את זאבי כפייטר רציני שנאלץ להתמודד רוב הזמן בבעיות הכלכליות. אבל מצד שני לדעתי פיספסו קצת את ההכנה שלו לאולימפיאדה. התרכזו יותר מידי באליפות העולם.

alonaski

New member
היתה תוכנית מעולה!!! מעולה!! ../images/Emo45.gif

אמיתית, מרגשת, מותחת...
תשאלו את בעלי - נשבעת לכם - כשהראו אותו בקטע הלא יאומן של הולך על הקטגוריה הפתוחה ומביס לוחמי-סומו ענקי אדם (במסווה של לוחמי ג'ודו
) אחד אחרי השני... אני זינקתי על הספה בסלון, צרחתי מאושר ומחאתי כפיים בהסטריה!!!
זה היה פשוט... מרגש ומותח שזה לא יאומן!!!! התוכנית היתה עשויה הייטב! הכתב והצלם נצמדו לו לורידים (או לחילופין: לחצ'קון השמאלי בפרוף!!! ) והצליחו לדובב אותו אפילו ברגעים הקשים = רגעי המשבר שלו - כדי שישתף את המצלמה והמיק במה שעובר לו בראש...
זה היה מאוד אמיתי, קרוב לרכשי ליבו ומחשבותיו של אריק...
היה סרט איכותי ביותר!!!
לא הכרתי אותו קודם לסרט, אבל מעכשיו... הוא הפך להיות הפייבוריט שלי לאולימפיאדה!
(ויש לי תחושה שאני לא היחידה אחרי הסרט שמרגישה ככה...) הוא הלך בעקבות התחושות האישיות שלו, בניגוד להמלצות המאמנים שלו... והצליח בגדול!!!
- זו תכונה אנושית שאני נוטה להעריץ ולהעריך מאוד ביותר!!!!
א-------ר--------י--------ק מלך ישראל!!! חי חי לה לה לה...
לדעתי - על הטלביזיה עכשיו להקרין כל יום סרט על ספורטאי אחר מהסגל האולימפי שלנו כדי שנוכל להכיר אותם, להזדהות איתם ולעודד אותם מכל הלב! אני משוכנעת שחוץ ממני - יש עוד מאות אלפים שלא מכירים יותר מ 2 ספורטאים שהגיעו למעמד הנכבד הזה ועומדים ליצג אותנו...
וזה חבל מאוד!!!

למעלה