כולכם טועים!!!!!
היי, אני מצטער להגיד לכם, אבל אף אחד מכם לא הבין ממש את הסוף, וזו טעות נפוצה... בואו אני אסביר כמה דברים: 1) בקשר לסיפור האמיתי... זה היה ככה: זה פרוקיט סיום של כמה תלמידי קולג´ (אלו שהשתתפו), הם עשו את זה כאילו סרט דוקומנטרי, רק סבסוף הם נרציחם... הם שלחו את זה לחדשות באילום (ככה כותבים???) שם ואז התחבאו במקום שומם, וכל העולם היה בטוח שהם מתו, כי ההורים שלהם לא ידעו איפה הם, וגם לא החברים שלהם (הם התחבאו...). זה בערך מה שהיה בהתחלה, כמובן שהם יצאו מהמחבוא שלהם בסוף וכולם רקדו באושר... 2) הסוף- הסוף הוא בעצם קשור מאד להתחלה. בהתחלה, רואים איך הם מראיינים אנשים (בסגנון סרט דוקומנטרי), ורואים שאיזה אישה אחת (או איש, אני כבר לא זוכר...) אומרים שהיה פעם רוצח שגר שם בעיר, והוא היה חוטף ילדים, ומחזיק אותם בבית שלו ביער, ואז, הוא היה מוריד אותם בזוגות למרתף ומעמיד אחד מול הקיר, כדי שלא יראה, ורוצח בינתיים את השני, ואז הוא היה הולך לראשון ורוצח גם אותו... וזה מה שקורה לשלישיה הזו, שהיא יורדת למרתף, ומוצאת את החבר שלה עומד מול הקיר, ואז הרוצח, או המכשפה, הורגים אותה (גם השני נהרג...) זה הסוף. 3) קוראים לזה פרויקט המכשה מבלייר ולא המכשפות...