הסרט פרויקט המכשפות מבלייר

blueirus

New member
הסרט פרויקט המכשפות מבלייר

שהיה עכשיו בערוץ 2 מישהו ראה? סרט מפחיד מאוד רק שלא הבנתי מה קרה בסוף הפרק שהמצלמה נשמטה מידיה מישהו יכול להסביר?

zViper

New member
הענין הוא כזה:

דבר ראשון בנוגע לסרט עצמו, אכן אחד הסרטים המפחידים שראיתי גם אני, לא מומלץ לראות את השני כי לא משהו, כבר כמו סרט רגיל ולא באיכות כמו זה. שנית, אם אתה רוצה סרט מפחיד בסדר גודל שכזה, שאגב צולם גם באותה שיטה, קיים (מדי-פעם משודר בערוץ4בלילה) סרט מעולה לא פחות בשם:"החייזרים באים". עכשיו בנוגע לשאלתך: הסוף הוא כזה, מסתבר שאחד החבר´ה קרא לה לבוא למטה, היא הביטה בו, בלי להספיק להוציא מילה או להמלט, הם(שני החבר´ה שבנתיים השדים נכנסו בהם) תקפו אותה! לכן המצלמה נשמטה מידה באופן פתאומי וכך נגמר הסיפור! האם זה מסביר את הענין?
בברכת שבוע טוב, הצפע.

blueirus

New member
תודה../images/Emo24.gif

קודם כל אני רוצה להגיד שאני נהנת להיות את ולא אתה
תודה על ההסבר אבל ההסבר שנתת לא מסתדר, כי החבר עמד מול הקיר בפינה, ולא מדובר בשדים, המיתוס הוא על מכשפה, משהו פגאני בגלל הצלבים של הענפים והאבנים שמצאו ביער. הפרשנות שלי לאחר שלא הצלחתי לישון טוב בלילה בעקבות הסרט, וניסיתי לשחזר מה קרה בסוף הסרט, אז ככה: היות והבחורה שירדה במדרגות מצאה את החבר שלה עומד עם הפנים לכיוון קיר, זה אומר שהמכשפה מצאה אותו, ומכיוון שהמכשפה לא אוהבת שמסתכלים עליה,ולא אוהבת שצורחים או בוכים, אז החבר הסתובב לקיר ושתק. כפי שאחד המרואיינים אמר בתחילת הסרט, שהמכשפה הייתה מצווה על הילדים שיהיו עם הפנים לקיר בעת שהיא עשתה מה שעשתה... אז חשבתי שאם הוא עם הפנים לקיר אז המכשפה בינתיים "מטפלת" במישהו אחר.. כנראה בג´וש - הבחור שנעדר... זה עושה את העניין עוד יותר מפחיד לא?

scooby4

New member
תגובתי בעניין... :)

הסרט הזה הוא לא סרט איכותי ומפחיד. סרט איכותי הוא לא סרט שעשו אותו כאילו דוקיומנטרי, זה לא אומר כלום. העיקר הוא הפואנטה של הסוף, האם היא מפתיעה, מוזרה, מפחידה ומצממרת אם אתה מדמיין עליה. בסרט הראשון אין שום פואנטה או עלילה מסויימת, זה מן סרט שצילמו, ולא הצליחו, אני הצלחתי לישון טוב טוב בלילה אחרי שראיתי אותו. - זה הסרט הכי לא מפחיד שראיתי בחיי. באמת. הסרט השני לעומתו, המלצה של 1000 כוכבים, שווה לראות, ממש ממש סרט טוב. במיוחד עם ההפתעה בסוף והפואנטה בו, הסרט הכי מפחיד. - הוא מס´ 1 ברשימה שלי! סרט - מצויין!

blueirus

New member
בהחלט אני אראה גם את

פרויקט המכשפה מבלייר 2
ואת החייזרים באים אם כי עבמ"ים וחייזרים לא ממש מעניינים אותי, זה קשור יותר למד"ב - מדע בדיוני. ואני לא מאותגרת בתחום הזה. אבל בהחלט רשמתי לי לראות את שני הסרטים הנ"ל.

ד ג י

New member
למה הסרט לא מפחיד ולמה הוא נחשב כן

אויקק זה ככה הסרט לא מפחיד אותך כי ראית אותו השנה או לפני שנתיםם הכי הרבה אבל בטח שלא ראית אותו בקולנוע הנה הסיפור על למה הסרט נחשב כל כך מפחיד והוא בעצם לא: כשהוציאו את הסרט המפיקים של הסרט הוציאו (בהסוואה) עוד סיפור לעיתונות שבאמת קרה משהו ושהקלטת נמצאה ביער המקרה הופיע בעיתונות ובכותרות כמעשה טרגי ונוראי שקרה והסרט הפחיד מאוד אנשים כי חשבו שזאת העדות האחרונה שלהם ושהאנשי באמת מתו בגלל שהמפיקים ידעו שמתישהו הכל יתגלה הסרט יצא באותו מן בכל העולם זה הפחיד כל כך אנשים בגלל שחשבו שזה אמיתי היום יודעים שזה לא וזה כבר לא מפחיד לדעתי (אני גם לא ראיתי בקולנוע אבל לפי תגובות הסרט מפחיד מאוד) יש לי סיפור שקרה אצלי בקיבות אחרי הסרט יכול להיות שסיפרתי אותו כבא כאן שני אנשים אצלנו יחד שגרים ביחד יום אחרי שהם ראו את הסרט היה להם יום חופש מלימודים (יום עבודה) אחד מהם קם בבוקר מוקדם והלך לעבוד השני קם יותר מאוחר פתח את הדלת ראה גל של אבנים כמו בסרט צרח מפחד נעל את עצמו בבית לא הלך לעבוד בסופו של דבר הסתבר שזה שהלך לעבוד מוקדם עשה את הגל אבנים לשני

scooby4

New member
טוב...

אני לא שמעתי כלום על הקטע הזה עם העיתונאות והכל, אבל זה לא סרט, מצטער. לסרט אין תוקף - סרט אמור להיות רלוונטי לכל מקרה שיקרה תמיד. אולי לעוד בעוד מילניום אבל, סרט לא אמור להיות מיועד לשנתיים. גם זה בטח למה הוציאו את הממ"ב 2.

¥EleVatioN¥

New member
יא הסרט הזה הרג אותי אתמול../images/Emo129.gif

חחחחח לא הבנתי מה קרה לה ומה קרה לו ומה הקשר למכשפה בכלל?! אממממ אבל יש משו אמיתי בסיפור הזה
אחרי כל הקטע של המפיקים וזה? ואולי מישו יכול להמליץ על עוד סרטים כאלה

1Tomb Raider1

New member
כן גמאני לא הבנתייי../images/Emo12.gif

בסוף! כשההוא היה עם הפרצוף לקיר לא הבנתי מה עובר עליו בהתחלה(אל תצחקו)חשבתי שהוא משתין! פתאום אני קולט את ההיא צורחת כמו איזה משוגעת ולא הבנתי מה קורה! מישו יודע

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי
משתין טחחחחחחחחחחחחחחח אני בכלל לא הבנתי מיזה
[רגע זה היה ההוא שנעלם או ההוא שהיה איתה
] אבל למרות הכל מזה אהבתי את הסוף

Better Girl

New member
גם אני לא הבנתי מה קרה בסוף!

אז עשיתי סקר שהשאלה היתה "מה קרה בסוף?" וכל אחד ענה לי תשובה אחרת !! אררר.... ראיתי את הסרט הזה פעמיים בתקופה שהיה לי-Yes הם היו שמים אותו בצהריים משום מה..

¥EleVatioN¥

New member
חחחחח אני עשיתי סקר על מה שהיה

בתוך העצים האלה ששמו להם מול האוהל ממ הנה כמה תשובות שקיבלתי:
לב
שיניים
אצבע.. אממממ אז מה זה היה

scooby4

New member
אין מה להבין!

זה לא איזה "ממנטו" שצריכים לראות את זה 20 פעם כדי להגיד לאנשים שהבנת מה נסגר עם הסרט. שום דבר מיוחד לא קרה. הסרט הולך ככה - בקצרה: 3 אנשים, הילדה ו2 בנים. הולכים ליער לצלם דוקיומנטרי על המכשפה מבלייר. הם נאבדים, משתגעים, אנשי םבאים בלילה. יש אבנים ועצים כאלה בני אדם על עצים. אז השמן משתגע וזורק ת´מפה, היא כועסת. הם הולכים במעגלים, הכל מסתבך. רוצים לחזור הביתה, לא מוצאים ת´מכונית. עד שלילה אחד ג´וש זה עם השיער הארוך נעלם. והם ראו איזה חלק מהגוף שלו, או לא זוכר מה זה היה. אז הם המשיכו ללכת, לחפש אותו. והם הגיעו לבית. המצלמה הצבעונית הייתה של השמן, המצלמה השחורה הייתה של הבת. הם הלכו וחיפשו והיא הלכה אחריו כל הזמן. והיא צעקה כמו מטורפת בגלל שככה היא צועקת, אין מה להיבהל. המכשפה נכנסה בו, לא ממש קטע מפחיד, הוא נתקע בקיר ככה, לא זז. אז שהיא מצלמת אותו מאחורי והוא לא עונה לה, היא מתמוטטת וזהו. המכשפה השתלטה עליהם. סתם...

zViper

New member
בדיוק סרט בסגנון הזה:

כפי שציינתי בהודעה למעלה יותר, מדי פעם משודר בערוץ הסרטים סרט בשם:"החייזרים באים" הוא צולם בדיוק באותו סגנון, כצילום ביתי דרך עינית-המצלמה של המתבונן. לדעתי, מה ש"מפתיע ומפחיד" בשניהם הוא הסגנון החדש, כמו כאילו אירוע אמיתי שאכן קרה. תחושה של ריאליטי-טיוי. הצפע.

לא מבין

מה כולם מתרגשים ממנו,ראיתי אותו לפחות התחלה וקצת אמצע...זה שיעמם אותי וזה בכלל לא מפחיד. יש את האלה שיגידו שהקטע שעשו כאילו באמת צילמו את זה ממצלמה חובבנית ממש מקורי ומוסיף לאווירה אבל אותי זה עיצבן.

r o n i1

New member
אוי זה מזיר לי קטע

שהייתי אצל חברה שלי וראינו את הסרט הזה ואני לא ראיתי עד הסוף ואז הלכתי לישון וקמתי בקומה הראשונה כשישנתי בשנייה וששאלתי אותם הם אמו שבלל בל הסרט ישנתי ואז שהלכתי הם צו לצבוע אותי ונעלמתי להם... [קריפי]

shain 54

New member
כולכם טועים!!!!!

היי, אני מצטער להגיד לכם, אבל אף אחד מכם לא הבין ממש את הסוף, וזו טעות נפוצה... בואו אני אסביר כמה דברים: 1) בקשר לסיפור האמיתי... זה היה ככה: זה פרוקיט סיום של כמה תלמידי קולג´ (אלו שהשתתפו), הם עשו את זה כאילו סרט דוקומנטרי, רק סבסוף הם נרציחם... הם שלחו את זה לחדשות באילום (ככה כותבים???) שם ואז התחבאו במקום שומם, וכל העולם היה בטוח שהם מתו, כי ההורים שלהם לא ידעו איפה הם, וגם לא החברים שלהם (הם התחבאו...). זה בערך מה שהיה בהתחלה, כמובן שהם יצאו מהמחבוא שלהם בסוף וכולם רקדו באושר... 2) הסוף- הסוף הוא בעצם קשור מאד להתחלה. בהתחלה, רואים איך הם מראיינים אנשים (בסגנון סרט דוקומנטרי), ורואים שאיזה אישה אחת (או איש, אני כבר לא זוכר...) אומרים שהיה פעם רוצח שגר שם בעיר, והוא היה חוטף ילדים, ומחזיק אותם בבית שלו ביער, ואז, הוא היה מוריד אותם בזוגות למרתף ומעמיד אחד מול הקיר, כדי שלא יראה, ורוצח בינתיים את השני, ואז הוא היה הולך לראשון ורוצח גם אותו... וזה מה שקורה לשלישיה הזו, שהיא יורדת למרתף, ומוצאת את החבר שלה עומד מול הקיר, ואז הרוצח, או המכשפה, הורגים אותה (גם השני נהרג...) זה הסוף. 3) קוראים לזה פרויקט המכשה מבלייר ולא המכשפות...

scooby4

New member
וואו - מגניב... :)

ורק שתדעו ביום שישי אני אעשה עוד סיפור אבל לא על הפחד הכי גדול שלכם, אלא על משה ואחר. חכו ותראו - כולם כאן ביום שישי!

למעלה