הסרט פתולוגיה - ואליסה

CharmedRulez

New member
הסרט פתולוגיה - ואליסה

אוקיי אז ראיתי את הסרט כמו שציינתי במשך השבוע. ואומייגאד איזה סרט גרוע ודוחה.באמת שאם הקיבה שלכם רגישה לחלקי גופות ודם (המון המון דם) אז אל תראו אותו. המון סקס ועירום ודם וחלקי גופות. אליסה מופיעה באווווווווווולי 10 דקות (בלחץ) מהסרט (אבל...) שבהן היא ניראת מעולה ללא שום צל של ספק, היא יפהפיה כאן. אממ... רוב הסרט מתמקד במיילו ונטמיליה ולא באליסה אבל הסצינות שלהן ביחד דיי טובות, מבין ה4 הראשיות של מכושפות, אליסה היא היחידה שמתנתקת בצורה מושלמת מפיבי. לא תוהים אפילו אם זאת לא פיבי במקרה, היא לגמרי גוון (שם הדמות בפתולוגיה) או לגמרי בילי (ב"ארל"). היא עושה מעבר מעולה בין דמויות (עם הולי היה לי נורא קשה בסרט ההוא שלה). אממ... זהו. קיצר, לא מומלץ לראות אותו. הקטעים עם אליסה כל כך מעטים (ובכלל אם זה בשביל אליסה שאתם רואים אז אל תראו את הסוף) שזה אפילו לא שוה את זה. :]

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על ההמלצה(גם אם היא לא לראות../images/Emo6.gif)

אני אומנם אראה(ולא רק בגלל אליסה אלא גם בגלל לורן לי סמית' והסקרנות שלי) אבל בהחלט אקח לתשומת ליבי מה שאמרת ולמשל לא אוכל בזמן הצפייה בסרט
המ באשר לדבר האחר שאמרת לפחות בקטע של 'ארל'(כי 'פתולוגיה' עוד לא ראיתי) אני מסכימה שהמעבר היה מושלם, וגם אני לא הרגשתי קמצוץ של פיבי בדמות וזה בעצם רק מוכיח עד כמה אליסה שחקנית טובה במיוחד על המסך הקטן
(בקיצור אני בעד שתקבל עוד תפקידים בסדרות{וגם בסרטים רצוי} ותראה להוליווד לאט לאט מה היא שווה), ואתה יודע דוד אולי יותר קשה לך עם הולי כי: א. אתה חולה עליה לגמרי ב. היא שיחקה בצורה כל כך מושלמת(ובלתי ניתנת להכחשה) ב'מכושפות' עד שקשה לראות אותה במשהו אחר.. מה לא הגיוני? אניוואי כפי שאמרתי תודה על חוות הדעה
זה תמיד נחמד לשמוע דעה על הסרט(גם אם היא אינה חיובית) אני מקווה מאוד שבקרוב יצא לי לראות את הסרט ומתישהוא אני מקווה שגם אוכל לראות איכשהוא את הסרט הטלווזיוני שלה כי הוא באמת נשמע טוב

CharmedRulez

New member
ואולי כי point of entry היא סרט גרוע.

לא יודע, הולי פשוט לא קיבלה הזדמנות בסרט הזה להוכיח שום כשרון (חוץ מבכמה סצינות מעטות) כי העריכה והעלילה פשוט בלתי נסבלות. בקשר לפתולוגיה, מי זאת לורן לי סמית' בסרט? הסרט דיי דוחה והעלילה לא מעניינת אותך עד כדי כך. פשוט אין הרגשה של התחלה אמצע וסוף בסרט הזה. ויש קטעים דיי מזעזעים ו בד"כ לא מפריע לי דברים כאלו..... לא יודע.... מה שאני כן אומר, שהשתמשו בכפילת גוף של אליסה בקטעי עירום מסויימים. חחח

always be me mc

New member
טוב זו גם סיבה הגיונית

רק חבל לי שזה מה שאתה מרגיש כי עד שהיא משתתפת בסרט
המ ולורן לי סמית' נראה לי משחקת אחת מהסטודנטים המשוגעים שמתככנים רציחות(ושלא תעז להגיד לי מה קורה בסוף עם הדמות הזו חח) ותודה שהבהרת(שוב) את עמדתך בנוגע לסרט, כן כבר הבנתי שהוא מגעיל ואין הרגשה של התחלה אמצע וסוף? יופי סופסוף סרט שיגרום לי להרגיש טוב יותר בקשר לפרוייקט הגמר שלי XD ובאשר לכפילת גוף של אליסה אז עלי לשאול מה קרה אליסה? הגוף כבר לא נאה לך? חח בכל מקרה למרות כל החסרונות כמו לראות את הגוף של אליסה(עלק) ולמרות הזוועה(מואהאהאה
) אז מה לעשות כשיש חשק לראות אז יש חשק לראות ואני רוצה לראות! אבל אני באמת בתוך תוכי מודה לך שאתה מנסה למנוע ממני לראות כמה שעות של זוועה מהלכת(מבחינת עריכה ותסריט XD)

CharmedRulez

New member
מכל הבחינות. אבל הגוף של אליסה... אני לא מפרט

לא רוצה להרוס.

always be me mc

New member
תאמין לי דוד../images/Emo58.gif

אתה לא הרסת, הם הרסו. מה לכל הרוחות היה הגוף הזה שהם חיברו לה? של ילדה אנורקסית אולי? כי זה ממש לא אליסה
אגב אם אני כבר בנושא(ותיכף אנסה לפרט למעלה) אתה מוזמן לכתוב ביקורת על הסרט ואני אשים אותה במאמרים כי בינתיים אני עוד קצת מבולבלת מהעלילה.

BATF

New member
אוקי, הסתדרתי בלי כתוביות, ראיתי, ואני דווקא

אהבתי! סוף נחמד:) היו כמה קטעים שמרחו.. אבל באיזה סרט זה לא קרה? ממליצה:)

always be me mc

New member
חח נכון נחמד?

אומנם נכון שכמה דברים מרחו ולא מעט דברים הגעילו והגזימו איתם אבל בעיקרון גם אני חשבתי שהסרט טוב(במיוחד הסוף) ומדהים אבל אפילו לא הייתי צריכה כתוביות כדי להנות ממנו, מספיק להנות מהשחקנים והעלילה(ברובה לפחות
)

always be me mc

New member
ועכשיו באמת תגובה על הסרט../images/Emo58.gif לכולו:

אוקי אז ראיתי את הסרט ולמרבה העצב רוב הגועל והזוועה שחשתי לא היו מקטעי הגופות(באמת שלא ומי יודע אולי התרגלתי אחרי צפייה ב'גיבורים' ובסדרות רפואה למיניהן), אלא היו מקטעי העירום, כאילו בסדר הבנו שהם מאוהבים ו/או דלוקים אחד לשני אבל קצת נסחפנו לא? בקטע בהתחלה הם באמת נסחפו לדעתי ועם כמה שמיילו היה חמוד(מוזר להגיד את זה על מי שרוצח אבל בסדר) מזה רציתי לתלוש לו יד בגלל הקטע
(המ אבל עלי להודות שחוץ מהקטע הזה הוא ואליסה היו לוהטיםםםםםםםםםםם ואהבתי
) וכאילו שזה לא היה מספיק מגעיל גם כל ההתעלסות הזאת עם המזרקים והכל(וההתעלסות החייתית בכלל) הייתה בכלל סיבה להקאה אז מזל שלא אכלתי בסרט
המ אבל כששמים את זה שניה בצד(את כל הפרטים המיניים הדוחים הגורמים לזה להישמע כמו סרט אימה אירוטי) מגלים, טוב אני לפחות גיליתי שזה סרט לא רע. אז נכון לא הבנתי כמעט כלום כשהם דיברו במונחים רפואיים(טוב זה כי לא חשבתי לחפש עם תרגום) אבל מעבר לאליסה העלילה כן עניינה אותי, הדמויות כן עניינו ורציתי לדעת איך הסיפור יגמר(למרות שאני לא יכולה להכחיש שכאשר נגעלתי בהתחלה רציתי לדעת עוד כמה זמן הוא יגמר
), אגב גם פה עלי לציין שלמרות שהסרט ברובו היה צפויי(למשל היה צפוי שהדמות של לורן תמות וגם של אליסה) אבל היו גם כמה הפתעות נחמדות בסרט(כמו זה שהוא ניסה ואף הרג את רוב הסטונדנטים האלו בפיצוץ, וכמובן הסוף המפתיע והמעולה שבו האדם האחרון שאני לפחות חשבתי שיבצע רצח עוזר לגיבור הראשי להחזיר לרשע ובגדול
) ומבחינת כוכבים המ.. 3.5/5 כי נהניתי איכשהוא באמת אבל היה הרוב היה צפוי וחבל. אגב אומנם לא דמיינתי את זה ככה אבל סופסוף אליסה גילמה דמות שרציתי לראות אותה מגלמת(לא אני לא מדברת על תפקיד החברה הלוהטת של הדמות הראשית המדהימה) שזה עורכת דין, חבל שלא באמת ראינו אותה עוסקת קצת בזה אבל לא נורא, אשמח לראות את זה בסרט אחר, בסרט בכיכובה!

למעלה