הסרט "שביל הבריחה"

lichen2

New member
הסרט "שביל הבריחה"

שלום לכל המעריצים של ריטה ולכל המעוניין אני ליטל, הבמאית של הסרט "שביל הבריחה" על המעריצה של ריטה, גלית. הסרט מספר על הרקע המשפחתי של גלית ועל החיבור שלה לריטה והיחסים ביניהן. כולכם מוזמנים לבוא להקרנה של הסרט בפסטיבל דוקאביב בסינמטק ת"א ביום ראשון הבא ה-18 למרץ ב- 12:45 ,הכניסה חינם. לפני הסרט שלי יוקרן סרט נוסף מהתחרות אך לא תינתן כניסה למאחרים אז הגיעו בזמן. הסרט אמור להיות משודר גם בטלוויזיה, עדיין אין תאריך. בנוסף, ביום ראשון הקרוב, גלית ואני נתראיין בתוכנית הבוקר של ערוץ 2 בין 8 ל-9. תבואו ותהנו ליטל [email protected] קישור לסרט http://docaviv.co.il/2007/film_h.asp?filmID=208

היי....

כמו שכתבתי בפורום של רמי, בהחלט מעניין הסרט שלך.. וקראתי את הקישור גם.. באופן אישי אני כבר רואה את עצמי מזדהה עם דבר או שניים בו.. ומכירה לפחות עוד בת ללא אם אחת שתרגיש כמוני.. מה שאומר שהסיפור של גלית יכול לייצג לפחות כמה מאיתנו- המעריצות של ריטה.. כל אחד מתחבר מהמקום שלו.. בקיצור, מאוד אשמח לראות אותו כשהוא יגיע לטלויזיה.. לא נראה לי שאצליח להגיע לסינמקט למרות שהייתי רוצה.. נראה איך זה יסתדר.. בכל מקרה, תודה.. ובהצלחה..

Dug E

New member
ליטל לפחות תחליפי לניק שלך../images/Emo3.gif

שיהיה בהצלחה! נתראה שם, מבטיח.

ריטה גורו?!

הייתה לפני כמה שנים מישהי שאמרה שריטה היא גורו ושתתה מהמים של ריטה כאילו הם מים קדושים של הבבא סאלי.

יש לי חדשות בשבילך

כולי אמונה שעד היום היא חושבת שהמים שיש לה בבקבוק הזה קדושים... פעם שירי שחר ביימה סרט שכלל בתוכו את ריטה ואת המעריצים שלה, חלקם כבר לא זוכרים איך ריטה נראית, חלקם הורידו הילוך בכל הנוגע לריטה, חלקם העבירו להילוך 6 גם כשיש להם רק 5 הילוכים באוטו, וחלקם נשארו כמו שהם - ככה זה טבעו של העולם, אנשים בדרך כלל משתנים (לטובה או לא, זו כבר שאלה אחרת). שבוע מוצלח לכולם

למעלה