הסרט שהכי עשה לי את זה

פיטרר

New member
הסרט שהכי עשה לי את זה

שתיקת הכבשים ...בגלל שאני לומד פסיכולוגיה אהבתי את הקטע של הניתוחים והסמלים כדי להגיע אל הרוצח ...הסרט הכי טוב בכל הזמנים

kfir number 1

New member
רק הניתוחים???

כל הסרט הוא מותחן פסיכולוגי אחד גדול. וואי איזה סרט ענק

shawn 1

New member
אני גם מת עליו! אני ראיתי את שלושת

הסרטים: שתיקת הכבשים חניבעל דרקון אדום תותחים כולם!!

דם דם

New member
דרקון אדום?

וואלה הוא ההמשך של הסרטים האלה, חח...לא קישרתי בינהם בכלל אין אבל שתיקת הכבשים זה ענק!! סרט באמת מותח ומעניין.

פיטרר

New member
הסדר של הסרטים

הסרטים שודרו בהתחלה ראינו את שתיקת הכבשים ..אחרי זה חניבעל ...ובוסף יצא הסרט דרקון אדום מבחינה כרונולוגית ...העלילה של הסרטים מתחיל בדרקון אדום ...משם זה מתגלגל לשתיקת הכבשים...ומשם הוא בורח לאיטליה וחי בפירנציה וזה הסרט השלישי בסדר הכרונולוגי חניבעל

הטרילוגיה האהובה עליי...

חניבעל לקטר הרוצח הכי צ'ארמינג שקיים בסרטים. אין על קניבלים :)

shawn 1

New member
או קיי... ואת די צודקת.. טרילוגיית

חניבעל באמת טובה.... ג'ודי פוסטר אדוארד נורטון ג'וליאן מור

noa131

New member
מה הסדר?

אמרו לי שקודם דרקון אדום, אז שתיקת הכבשים ואז חניבעל..

אה כן, רק כי אני יודע שיתחיל ויכוח:

"דרקון אדום" מ-2002, הוא חידוש לסרט מ-1986 שקראו לו Manhunter, ומבוסס על ספר שקראו לו דרקון אדום. "שתיקת הכבשים" יצא ב-1991 כהמשך לסרט הזה.

noa131

New member
שוב בילבלתם אותי....=]].. עוד מישו

יודע? זה משנה בכלל?

shawn 1

New member
הסדר הנכון...שוב!

יש "דרקון אדום" (כנראה..) ישן..אבל הוא לא קשו... אז- שתיקת הכבשים חניבעל דרקון אדום נהנתם??

הוא כן קשור!

העלילה שלו זהה לעלילה של דרקון אדום מ-2002, והוא יצא לפני שתיקת הכבשים!

דם דם

New member
זה הסדר האמיתי

שתיקת הכבשים-יצא ב 1991 מדבר על הקניבל הזה וכו' חניבעל- יצא בשנת 2001 ומספר על ההמשך של הקניבל כעבור עשר שנים דרקון אדום- יצא בשנת 2002, אבל הוא כאילו מספר על ההתחלה לפני חניבעל ושתיקת הכבשים. דקרון אדום בעצם זה כאילו המבוא של שני הסרטים ומהם ממשיכים הסרטים שתיקת הכבשים וחניבעל. אבל דרקון אדום יצא אחרון! אז הסדר הוא: שתיקת הכבשים חניבעל דרקון אדום

למעלה