הסרט "שחר המתים"+

ponpon3

New member
אופסי.. בטעות שלחתי ../images/Emo58.gif

ראיתי לפני כמה ימים "שחר המתים" עם כל הכתה ותשמעו- אחלה סרט..
זה על זומבים וממש מפחיד, אבל לא כמו "הצלצול"... אבל אולי תחשבו שהוא לא כ"כ סרט טוב, כי רובכם מומחים בסרטי אימה.. לדעתי, כדאי לראות!

Spiritfall

New member
אוח.

למה להשוות הכל לצלצול? זה סרט מעולה, ובתור אחת שהסרט נורא השפיע עליה - אני לא משווה אותו לכל דבר.. [זה נכתב לכולם, אגב] בכל מקרה, "שחר המתים" הוא אחד מסרטי הקומדיה הסאדיסטית הכי מצחיקים שראיתי. בתור סרט אימה הוא חתיכת סרט גרוע. אני לא מבינה למה אנשים אוהבים סרטי זומבים...

tyrian

New member
מסכים לחלוטין.

"שחר המתים" הוא קומדיה סדיסטית. בתור סרט אימה הוא על הפנים. ישבתי וצחקתי רוב הסרט ושאר הזמן סתם חשתי גועל. סרט גרוע מכל הבחינות.

itamar argaman

New member
אני חייב להגיד משהו על זה

שכל הילדים שפוחדים מילדים עם שיער שדומה לפיל (ואין לי מושג מאיפה הפלצתי את זה עכשיו), רואים כמה סרטי אימה זולים כמו פרדי נגד ג'ייסון, גוטיקה או שחר המתים, ג'יפרס קריפרס, משווים תמיד אותם סרטים דפוקים לסרט הצלצול..
מסרט אימה מפחיד רצח, הוא ניהיה סרט שכל ילד בן 3 רואה..

nati 911

New member
ראיתי שלשום, ולא הבנתי בו משהו....

יכול להיות שזה
איך הכל התחיל??? איך זה התפשט? ממה נגרם הוירוס? הם לא מסבירים כלום בתחילת הסרט על הוירוס...

slide2129

New member
נצל"ש- Land of the Dead

מישהו ידע על זה משהו? הסרט מתוכנן לצאת ב05, אותו במאי של "שחר המתים" המקורי ו"יומם של המתים" (DAY OF THE DEAD).

VAMPhantom

New member
נשמע מבטיח!../images/Emo45.gif

יעני נבנה כאן אפוס שלם של החיים-מתים: היה בתחילה: ליל החיים-מתים, לאחר מכן: שחר-המתים, ואח"כ כמובן היה שם יום המתים ומה עכשיו?!
אדמת-המתים, או כפי שנכתב שם שכמעט נקרא לסרט:"בוקר-המתים"
רק בגלל הבמאי, שאני מאוד מעריך אותו, מחכה לראות מה ייצא לפועל בענין... אהה, כן, גם בגלל השחקנית הראשית שם(אסיה ארגנטו
)

elenwee

New member
ראיתי אותו אתמול

סרט הזוי ביזארי ביכלל לא מפחיד (הגרסה החדשה יענו)

למעלה