הסרט של מכושפות ?!?

MrGlamour

New member
הסרט של מכושפות ?!?

הייתה הבטחה לסרט של מכושפות לאחר סיום הסידרה, לא?! אז מה נסגר עם זה??? איפה הסרט???

pilot promo

New member
../images/Emo207.gifרק אני שמתי לב או

...היום ראיתי את פרק 2X21 שוב ושמתי לב--שמתם לב שהשחקן שמשחק בפרק את פרש המלחמה משחק בסוף העונה החמישית את אחד הטיטאנים...-זה המקרה היחיד שאני יודע עליו על כפל שחקנים דמויות חוץ מהקטע עם רבקה בלדינג(אליס).

יש גם

את הזקנה שפייג' נהפכה אליה ב704...בדיוק שכחתי מתי שוב היא הופיעה בתור מישהי אחרת אבל אני זוכר שכן...

pilot promo

New member
אתה בטוח?

כי בדקתי עליה בכל מקום אפשרי והיא אמנם הופיעה בהרבה מאוד סדרת אחרות אבל במכושפות היא הופיעה רק בפרק הזה לפי מה שכתוב גם ב-IMDB וגם ב-tv.com.... אולי הייתה מישהי דומה לה...

flying eagle

New member
יש עוד

אמנם של תפקידים קטנים: פרק 2.17 - Caddie Guy #2 פרק 4.17 - Surdez אותו אחד פרק 3.03 - Thistle פרקים 5.21,5.22,6.08,6.18,7.22,8.13 - fairy אותה אחת ויש כמובן את "שחקן השדים": Michael Bailey Smith – Belthazor: 3x03, 3x05, 3x07, 3x08, 3x13, 3x15, 3x20, 3x21, 4x02, 4x08 Janor: 3x04 Shax/The Source: 3x22, 4x01 Grimlock: 4x18 ויכוליות שיש עוד, לא בדקתי את כל העונות עדיין

CharmedRulez

New member
אבל THISTLE היא הפיה... לכן היא משחקת את הפיה

בכל העונות.... יקר לצלם אותה מאחורי מסך ירוק כל פעם... השתמשו תמיד באותה פייה וזה לא נראה בעייתי במיוחד..

למעלה