הסרט שנקרא חתונה - נגמר

הסרט שנקרא חתונה - נגמר

אחרי 6.5 שנים ו-3 ילדים. סוף כל סוף סרט החתונה שלי נגמר. מאז החתונה אני ואשתי היינו מאוכזבים מאד מהסרט שצולם ונערך באותו זמן כך שאין חומר גלם ולפני כמה חודשים הבאתי את הסרט לעריכה מחודשת ועשו לנו קליפ תוך שילוב של תמונות סטילס ויצא מדהים.

בשעה טובה ../images/Emo8.gif

איזה יופי שלא וויתרתם וערכתם מחדש. בטח הילדים יאהבו לראות את הסרט. אולי אישי ילמד ממך ואחרי 5 שנים- יתאם סוף סוף עם הצלם את העברת הדי.וי.די שלנו
(קבלנו עוד באותו שבוע את הסרט הערוך, על קלטות ווידיאו. את הדיסק הצלם שכח להעביר. מאז ועד עתה טרם תיאמנו איתו את העברת הדיסק לצערי.... מכוון שאין לנו ווידיאו בביתנו אין לי אפשרות לראות אצלנו את הסרט של החתונה, וזה דווקא מאוד חסר לי. הרבה פעמים הילדים ואנחנו ראינו חלקים של הסרט אצל ההורים שלנו. הילדים שלנו מתים על זה ופוצחים בריקודים
)

תראי,

בסרט שלנו צילמו בוידאו את כל החתונה. חוץ מכמה דברים קטנים: ענידת הטבעת, שבירת הכוס מתחת לחופה, המשפחות לא זכו לצילום מיוחד רק אם רקדו וגם זה לא תמיד ועוד זוטות שכאלה... לכן היינו חייבים לתת את זה לאיש מקצוע שיעשה מזה משהו יותר ראוי. וכמובן ידע שהשיר ``לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה`` לא מתאים לשלב בו הכלה מגיעה לחופה למרות שהקצב מתאים...

למעלה