הסרט 65 Roses בערוץ 8 ביום חמישי בשעה 20:00

sapir8

New member
היי דליה

אני לא יודע אם שמת לב או שאת כבר יודעת, השם "65 Roses" זה בעצם עוד דרך לבטא את שם המחלה "סיסטיק פיברוזיס".

LullaBelle

New member
השם המקורי הוא אכן 65 שושנים אדומות

65 roses - נלקח מהסרט הישן התוספת של "אדומות" - בגלל שזה היה בצבע האהוב על אווה.

sporTV

New member
הי ספיר

אני לא יודע אם אתה יודע, אבל, דליה אור היא יו"ר איגוד סיסטיק פיברוזיס בישראל

sapir8

New member
למען האמת, אני לא יודע אם אתה יודע שאני יודע

שהיא יו"ר האגודה אבל לפעמים לא כל היו"ר יודעים כל דבר גם אם זה דבר שנמצא בתחומם.

sporTV

New member
העניין הוא...

שהיו"ר הספציפית הזו היא אמא לחולת סיאף בת 39, שמעורה בכל (כל!!!) הפרטים שקיימים בסי.אף. ולכן - הסיכוי שהיא תכיר את זה, גבוה הפעם

sporTV

New member
אני מתפלל שלא טעיתי בגיל ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

LullaBelle

New member
אווה הייתה חברה שלי.

אני זוכרת כשעוד התלבטה אם להסכים לצילומים או לא... מרגיש כאילו היה אתמול.

LullaBelle

New member
אכן ואכן

כן, הכרנו והתחברנו דרך האינטרנט. וכן, היא נפטרה במרץ האחרון.

LullaBelle

New member
מה שקרה זה ש...

שנתיים אחרי ההשתלה הגוף שלה דחה את הריאות. היא הייתה בתור להשתלה חוזרת, אבל לא נמצא תורם בזמן. תקשיבי, היא הייתה הבן אדם הכי חזק שאי פעם הכרתי, ועד כמה שזאת קלישאה, זה היה מאוד אמיתי במקרה שלה. כזאת אופטימיות, כזאת השלמה, כזאת שמחת חיים, וכאלה אנרגיות לעשות ולשנות ולהפעיל ולאהוב, גם כשפיזית כבר לא יכלה לקום אפילו... היא הייתה בן אדם מיוחד במינו, באמת. האמת היא שרק עכשיו אני הולכת לראות את הסרט, כי רק בימים אלה הוא יוצא לתפוצה עולמית, כולל מכירת ה-DVD. אי זוכרת את כל מה שיתואר שם, כי הייתי שם [דרך המחשב] בתור חברה, אבל זאת הפעם הראשונה שאראה את הגרסא הזאת של הדברים. האמת היא שקשה לי עם זה, אני לא יודעת אם אני מוכנה.

sapir8

New member
מצמרר

הנה קטע מתוך הסרט "65 Red Roses" שבו היא נפרדת מכולם. ציינת שהיא הייתה אופטימית, הסרט הזה ממש לא מסייע לאופטימיות שלנו.

LullaBelle

New member
זה לא מהסרט

היא צילמה את הקליפ הזה כשהרופאים בישרו לה שכבר אין מה לעשות, והעלתה אותו לבלוג שלה, זה היה ב-13 לפברואר 2010. זה קרה כבר אחרי שהסרט צולם, הופץ וזכה לתגובות חמות מאוד.

למעלה