הסרט GRIND של ג'ניפר מוריסון בשישי

randomguy

New member
הסרט GRIND של ג'ניפר מוריסון בשישי

בלילה בערוץ הראשון!

randomguy

New member
../images/Emo13.gif מה שלומך ניצן?

אף פעם לא ראיתי את הסרט הזה עדיין, אז אני לא יודע להגיד לך. כנראה לג'ניפר יש תפקיד לא גדול במיוחד בסרט, אני לא בטוח, היא מדורגת חמישית בקאסט. האמת שממש לא הייתי רואה את הסרט אם ג'ניפר לא היתה משתתפת בו
הנה הפרטים: ערוץ: ערוץ 1 יום: שישי תאריך: 25/08/2006 שעה: 23:30 אורך הסרט הוא 105 דקות אבל יש באמצע הפסקה למבזק חדשות
תקציר: חבורת צעירים בעלי שיגעון להחלקה על סקייטבורד, יוצאת למסע ברחבי ארהב כדי לנסות להתקבל לעולם ההחלקה המקצועי ולקבל כסף עבורו. עם: מייק ווגל, וינס וילוף, בימוי קייסי לה סקאלה. שחקנים: מייק ווגל,וינס וילוף עוד פרטים בIMDB: http://us.imdb.com/title/tt0338077/ כנראה אני לא אוכל לראות את זה כשזה ישודר אז אני מתכוון להקליט ולראות בשבוע הבא מתישהו. צירפתי תמונה DVD-קאפ של ג'ן.

randomguy

New member
../images/Emo13.gif סבבה. אבל אם את רואה את הסרט

אל תתחילי לדבר איתי עליו עד שאגיד לך שכבר ראיתי אותו, כי אני לא יכול לראות מחר בערב ולא יודע מתי אראה אותו. ד.א. הוא ישודר שעה יותר מוקדם ממה שכתבתי.

randomguy

New member
-{../images/Emo31.gif הסרט הכי דפוק שראיתי אי פעם

היו כמה סצינות נחמדות עם ג'ניפר, בעיקר לקראת הסוף (לקראת הסוף מגלים שהיא גולשת ולא גרופית), אבל חוץ מזה, זה היה הסרט הכי דפוק רדוד דוחה מטופש ומגעיל שראיתי אי פעם (ממה שאני זוכר)

למעלה