כן. אני מעוניין לשרת בהמערך הטכני, ולפי מה ששמעתי, אין אפשרות לחברה שהם על הרצף לשרת שם. אני מכיר משהו שהסיר את האבחון והתקבל לקרבי. אני לא יודע אם זה היה משהו חוקי או לא אבל אני רק מנסה להבין אם יש איזשהו דרך שבו אפשר להקיף את הבעיה הזאתי.
ממי שמעת?
הצבא כיום פתוח יותר מבעבר לשירות משמעותי של א"סים (=אנשי הספקטרום)
ראה למשל כאן
כל התפקידים בצה''ל • זימונים למיונים • העלאת מסמכים • עדכון פרטים אישיים • לא זוכרים את מועד הזימון שלכם? רוצים להבין מה עומד מאחורי הנתונים האישיים? מסוקרנים לדעת לאילו תפקידים תוכלו להתקבל? מעכשיו, כל המידע בלחיצה אחת! גיוס קל
www.mitgaisim.idf.il
מה הכוונה ב'מערך טכני' ?
אם הכוונה גם למקצועות המחשב, אז יש הרבה אפשרויות, אפילו למי שבוחר להתגייס כמתנדב
מתנדבים לצה"ל, בעלי פרופיל 25, יכולים להשתבץ באחד מבין 70 התפקידים הבאים אשר מחולקים ל-6 אשכולות שונים: הוראה והדרכה, מבצעים ומודיעין, מקצועות המחשב, דוברות ושירות, אבחון כוח אדם וטיפול במשאבי אנוש כאשר לחלק מהתפקידים נדרש מיון קדם צבאי ולחלק לא. הרשימה המלאה:
www.mitgaisim.idf.il
ממליצה לך לא להסתמך על שמועות, אלא לברר איתם (מיט"ב) מה האפשרויות שלך
כל התפקידים בצה''ל • זימונים למיונים • העלאת מסמכים • עדכון פרטים אישיים • לא זוכרים את מועד הזימון שלכם? רוצים להבין מה עומד מאחורי הנתונים האישיים? מסוקרנים לדעת לאילו תפקידים תוכלו להתקבל? מעכשיו, כל המידע בלחיצה אחת! גיוס קל
www.mitgaisim.idf.il
אם אתה חושב שהאבחון שגוי, אתה יכול לנסות לעבור אבחון מחדש.
אם אינך חושב כך, לא ממליצה לך לנסות להעלים מידע או לשקר לצבא.
כאמור, לא רק שזה לא חוקי, זה גם עלול להזיק לך: א"סים הם בד"כ אנשים עם רגישויות.
הצבא הוא מקום שעלול להיות מאד מלחיץ ואף גרוע מזה...
חשוב שתקבל התייחסות מתאימה לרגישויות שלך, אחרת המחיר עלול להיות סבל רב.
וכאמור- זה לא בהכרח סוגר בפניך אפשרויות לשירות משמעותי ומעניין לטעמך.