הסרת ורידים בגלי רדיו או בלייזר

טלקוש21

New member
הסרת ורידים בגלי רדיו או בלייזר

לאחרונה ביצעתי הליך כירורגי להעלמת ורידים בגלי רדיו, לפני הניתוח התייעצתי עם פרופסור ואח"כ עם ד"ר , שניהם מומחים בכירורגית כלי דם. שניהם אמרו שהטיפול הוא קל, תחת הרדמה מקומית, ללא כאבים, ללא צלקות, קצר ופשוט. שניהם העלימו ממני מידע חשוב והסתירו אותו....לא סיפרו לי שרק חלק מהניתוח הוא בגלי רדיו/לייזר ואת שאר הטיפול להעלמת ורידים בולטים פשוט כורתים כמו בעבר. היום אני 3 ימים אחרי הניתוח, עם 10 חתכים ברגליים, שטפי דם, צולעת מאד, סובלת כאבי תופת, הניתוח בוצע כשאני לא בהכרה, תחת טשטוש ללא מתן המידע האמיתי שייתן לי את האפשרות להחליט. זאת למרות שחשדתי שמשהו הולך לקרות בעקבות פליטת פה של המזכירה, באתי שוב לרופא והוא שוב העלים את המידע. כשיידעתי אותו במה שאמרה המזכירה אמר..."אה כן..נכון...אני עושה חור קטן אחד ושולף את הוריד, לא משהו רציני או מפחיד...תני לי לעשות את העבודה". יומיים אחרי הביקור חתך אותי במקומות רבים. וכל זה למה , אתם שואלים? כי רק כך יכלו לקבל כסף משני מקומות - האחד מהביטוח הפרטי - על גלי הרדיו והשני- על כריתת ורידים מקופת החולים (שלא בטוח שהייתי צריכה בכלל ובטוח שלא הייתי ניגשת אליו אם הייתי מקבלת את כל המידע). אני מתוסכלת, סובלת, מרגישה מושפלת ופגועה מהמרמה. והכי כואב לי שעוד מאות אנשים יעברו בתמימותם את מה שאני עברתי ויאכלו את כל סיפוריהם הורודים של הרופאים בעלי תאוות הבצע. אנא היו ערניים ושאלו אלף שאלות לפני תהליך כזה.

למעלה