ד דקל נור* Well-known member 10/12/22 #4 לא יודעת אם זה לא מאוחר מדי, כי כבר כיבסת, אבל סבון אסטוניש מסיר טוב כתמי שוקולד.
trilliane Well-known member מנהל 10/12/22 #5 נכתב ע"י דקל נור*: לא יודעת אם זה לא מאוחר מדי, כי כבר כיבסת, אבל סבון אסטוניש מסיר טוב כתמי שוקולד. לחץ כדי להרחיב... מעניין אם ממרח שוקולד משאיר כתמים דומים לשוקולד... כי בממרח "השחר העולה", למשל, יש מעט קקאו (לכן המילה "שוקולד" לא מופיעה שם) והרבה שמנים מהצומח.
נכתב ע"י דקל נור*: לא יודעת אם זה לא מאוחר מדי, כי כבר כיבסת, אבל סבון אסטוניש מסיר טוב כתמי שוקולד. לחץ כדי להרחיב... מעניין אם ממרח שוקולד משאיר כתמים דומים לשוקולד... כי בממרח "השחר העולה", למשל, יש מעט קקאו (לכן המילה "שוקולד" לא מופיעה שם) והרבה שמנים מהצומח.
נ נטע.... Member 7/12/22 #2 מכנסי טרנינג חדשים שנשפך עליהם ממרח שוקולד, בתמונה המצורפת בתגובה למעלה, כפי שהם נראו אחרי ששטפתי אותם מתחת לברז עם סינטבון ואחרי ניסיונות שפשוף נוספים בגיגית עם מים ונוזל כביסה. יש עוד רעיונות איך להסיר את הכתמים לגמרי?
מכנסי טרנינג חדשים שנשפך עליהם ממרח שוקולד, בתמונה המצורפת בתגובה למעלה, כפי שהם נראו אחרי ששטפתי אותם מתחת לברז עם סינטבון ואחרי ניסיונות שפשוף נוספים בגיגית עם מים ונוזל כביסה. יש עוד רעיונות איך להסיר את הכתמים לגמרי?
trilliane Well-known member מנהל 10/12/22 #3 הם בהירים, אז אולי אקונומיקה... אבל אני לא בטוחה שהיא מסוגלת להתמודד היטב עם כתמי שומן. הייתי מחפשת בגוגל/יוטיוב הסרת כתמי שומן, גם באנגלית.
הם בהירים, אז אולי אקונומיקה... אבל אני לא בטוחה שהיא מסוגלת להתמודד היטב עם כתמי שומן. הייתי מחפשת בגוגל/יוטיוב הסרת כתמי שומן, גם באנגלית.