הסרת נמשים

callman

New member
הסרת נמשים

אני שואל בשביל חברה. יש תרופות סבתא שיכולות להסיר נמשים או לפחות לגרום להם להיות פחות בולטים?

0 אור 0

New member
נמשים

התרופה הכי טובה (וגם ממש בריאה) זה להמנע מהשמש - הסבתא היתה נזהרת מאד מהשמש, ואם יצאה בשעות החמות לבשה בגדים ארוכים או השתמשה בשמשיה. ובימינו אלה השמש הרבה הרבה יותר מזיקה, וגם קרם הגנה בהחלט שאינו מהוה הגנה מושלמת. דברים אחרים שידועים כמבהירים: לימון וקליפת מלפפון - אבל צריך להזהר מאד לא לצאת לשמש - הלימון (או כל מוצרי הדר) הוא פוטו טוקסיני וחשיפה שלו לשמש עלולה לגרום לכתמים על העור.

callman

New member
קליפת מלפפון?

חברתי: בקשר ללימון אני צריכה למרוח מיץ לימון על האיזור עם הנמשים? ובקשר למלפפון ולקפל אותו ולהניח את הקליפות על הנמשים? ולכמה זמן?

0 אור 0

New member
כמה שאני יודעת

השתמשו בקליפות כמו במסיכה - מניחים על הפנים ופשוט נחים עם זה (רבע עד חצי שעה). מכיוון שלי אף פעם לא היה סבלנות לעשות את זה בעצמי אני אלתרתי משהו מכל הידע - אבל זה כבר לא מהסבתא, ולא יכולה להגיד שזה הוריד לי משהו מהנמשים (לדעתי הם פשוט דהו לבד עם הזמן): לקחתי ג'ל אלוורה בתור בסיס, הוספתי לו כפית של שמן חוחובה וכמה טיפות של לבנדר. לפני המריחה על הפנים הוספתי מעט רסק מלפפון ואז יכולתי להסתובב עם זה בבית ובינתיים לעשות דברים אחרים.

iditush11

New member
למה להסיר נמשים? זה דבר יפה בעיני!!

הפתרון הכי טוב שאני מכירה זה לכסות עם מייקאפ, פתרון קוסמטי בלבד. לא מכירה אף טיפול שמסיר נמשים, אולי בעזרת לימון אפשר להבהיר אותם טיפה אבל אני ממש לא בטוחה ואל תתפוס אותי במילה. תגיד לחברה שלך שנמשים זה דבר חמוד ויפה.

למעלה