הסרת נקודות ``חן``

sh1 men

New member
הסרת נקודות ``חן``

יש רופא שמבטיח להוריד א``ז בשיטה ההומפטית. מה יש לכם להגיד בנושא?

אסור

להסיר נקודות חן והרופא שהבטיח את זה , קרוב לוודאי שאינו הומיאופת אלא רק מתהדר בתואר, או שאינו יודע מה הוא סח. מי שכן יכול ומותר לו להסיר נקודת חן הוא הגוף ורק לאחר קבלת תרופה הומיאופתית שנבחרה עבור כל האדם ולא רק עבור נקודת החן, וגם אז לא בטוח שיעזור, ok? מסירים נקודות חן באמצעים אחרים רק אם הנקודה ממארת או חשודה שכזו, וגם אז מתפללים חזק והולכים להומיאופת קלאסי שינסה למנוע בעיות שעשויות להתעורר לאחר מכן.

כי הגוף

לא מטומטם. הוא לא מפתח תופעות סתם ככה ואינו סלחני כאשר פולשים אליו. יש שכל שמנהל את המערכת הזו שנקראת "גוף", את השכל הזה נתן לכנות בכל מיני שמות שכוונתם זהה - "כוח החיים", אותה "מנגנון השמירה העצמית" "מערכת החיסון" וכדומה. בכל מקרה, הוא אינו סובל התערבות חיצונית שאינה מתחשבת בו וברצונותיו - כמו למשל להסיר נקודות חן שיצר מסיבותיו הוא. אינו סובל = התעוררות של מחלות מקווה שעזרתי

רותיש1

New member
אבל..........

עד כמה שידוע לי, נקודת חן לא תעלם מעצמה והיא יכולה להיות סרטנית. אז למה לא להסיר ובמקביל לחפש את הגורם ולנסות לרפא מהשורש כדי שהדבר לא ישנה או יתבטא בצורה אחרת? ישנם דברים שעוברים ל"תחום הפיזי" שחייבים לדעתי התערבות חיצונית, לפעמים זה אחד המיקרים. זה כמובן סימפטומטי, אבל גם לזה יש מקום, לא בתור פיתרון מלא, אבל כן בתור חלק ממנו למקרה זה. אה?!?!

אני חושב

שאמרתי לך את מה שאני יודע, דברים מבוססים מהנסיון הקליני של 15 שנים. אם יש סכנה שהנקודה ממארת או חשודה ככזו הסרתה אינה פותרת את הבעיה, מפני שמדובר בנטיה ונטיה אי אפשר לרפא בעזרת סכין. הסרת הנקודה היא לא יותר מטיוח ועצימת עיניים. סילוק של תופעה אחת גורם להופעת תופעה אחרת עמוקה ומורכבת יותר, זה רק ענין של זמן. אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה מבוסס על פי הנסיון והתצפיות הקליניות בעיניים של הומיאופתים רבים בכל רחבי העולם.

רותיש1

New member
לא הזוי...אני גם בדעה שהסרת הנקודה

היא לא פיתרון אבל צריך גם לסייד לפעמים. בודקים מאיפה נוזלים המים שבגללם נוצר העובש ויחד עם זה מסיידים.

למעלה