הסרת עין הרע

הסרת עין הרע

מחפשים להסיר עין הרע? קו הישועות, מוקד ארצי להסרת עין הרע באמצעות רב ירושלמי שעבר אליו מדורי דורות סוד הסרת עין הרע. ניתן להשיג באתר, קמיע מיוחד נגד עין הרע. היכנסו לאתר: קו הישועות: ותזינו את שמכם http://www.4040.co.il הוצאת עין הרע, הוצאת עין רעה, הורדת עין הרע, הסרת עין הרע, הסרת עין רעה, להסיר עין רעה, לחש לעין הרע, לחש נגד עין הרע, עין הרע, עין רעה, קו הישועות http://www.4040.co.il

נאן

New member
גדולה...../images/Emo6.gif

חחחחחחחח צודקת יש מליון סוגי עיניים להסרה.... שיעמוד בתור! סה"כ חוצפנון שמצא דרך לפרסם את עצמו..... בלי כסף....

enwhysea

New member
יש ביטוח?

נגיד.. אני מסיר עין הרע, אבל מת מנגיד.... סרטן... אז אני מקבל את כספי חזרה?... ברור לי שאני אישית לא, אבל נגיד הורים שלי? ישלחו להם צ'ק החזר + הוצאות ופיצוי? יש רשימות שכל מי ששילם ולא מרוצה? בתודה מראש,

דרורי30

New member
אל תטרחו להגיב

ה"צדיק" הזה הוסיף את ההודעה המיותרת שלו ליותר מ 200 פורומים ברחבי הרשת. בדיקה מהירה ברשם האינטרנט (isoc.org.il) מגלה שהדומיין 4040 (בקרוב 404) רשום על שם: יונתן שרייבר רמת הגולן 7 ירושלים 97703 ישראל 077-4040520 02-5818960 [email protected] בדיקה מהירה בגוגל מגלה שיונתן שרייבר הוא מנכ"ל "שרייבר תדמיות" המתמחה בשיווק לשוק הרוסי, החרדי והערבי (ומעכשיו גם לחולי הסרטן).

אתה מבין מה הבעיה שלך?

אתה לא חושב מספיק ב ג ד ו ל !

../images/Emo26.gif שאלה לי לצדיק ואנ"ש ../images/Emo36.gif

במטותא- יש לי מס' שאלות: א) אפשר לדעת מי הרב הקדוש שהעין הרע עברה אליו מדור לדור כדי שאדע מי מרפא אותי? ב) אפשר שהרב יבדוק אם יש עלי עיין
בכלל, כדי שכספי לא ילך לטימיון אם אין לי עיין בכלל? ג) מצטרף אני לשאלה של א' הכותבים, אם חלילה אמות האם יורשיי יקבלו את כספם חזרה כי המעשה לא הצליח? לסיום עוד שאלה והפעם בבדיחות הדעת: מדוע כב' כותב ש"סוד הסרת עין הרע" עבר אל הרב מדורי דורות, ולא "הסוד להתעשרות מהירה ע"ח אנשים פתאים" עבר אליו מדורי דורות.. כי במחילה מכב' אותי לימדו שאם אפשר לעזור ליהודים בצרה ובמיוחד לחולים קשים כסרטן, עושים זאת בהתנדבות ובשמחה רבה, כי השכר גדול הוא בשמים, ולא מרימים כזה "מפעל" של קו הישועות, מוקד ארצי וכו' והכל תמורת תשלום. רק שתדע אדוני- בגללך ובגלל שרלטנים שכמותך יוצא שם רע ליהדות וחבל.

../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי

קצת נמאס מכל הנשמות ה"טובות" שעושות קופה על חשבון הצרות שלנו.

למעלה