אולי זו הונאת youtubeבכל זאת שואל- בתקווה שאני לא מרגיז אף אחד.
הרי חייבת להיות שיטה כלשהי שבה מסירים צבע אפוקסי מאמבטיה או משטח אחר.
זה רק שאין לי את הידע המתאים.
כל רצוני רק להסיר את הצבע הזה, מפני שהוא יצר מן מן שכבה מחוספסת למגע.
הכל היה בסדר לפני הצבע הזה.
צפיתי בסרטון ביוטיוב שבו הבחור מסיר צבע אמבטיה בעזרת חומר שנקרא GOOF OFF.
אולי כדאי לי להזמין באמזון ?
ועוד דבר - אני מקבל כל הזמן פרסומים לכל מיני דברים. אחד מהם עט לתיקון שריטות בצבע של המכונית. ראיתי סרטונים שלא ממליצים על המוצר בטענה שהוא מאכזב. ראיתי סרטון של מוסכניק/צבעי שאמר שאין אפשרות לסתום שריטות או חורים בצבע של האוטו עם העט אלא רק אחרי עבודת הכנה רצינית ועבודת סיום לאחר שימוש בעט. שוב חוזר על העקרון - אין קסמים, יש עבודה קשה של כמה שעות כדי להכין אמבטיה לצביעה או לתקן שריטות בצבע של הרכב וכו'.כמה דברים:
אף אחד לא כועס עליך ואתה לא מרגיז אף אחד וכו'.
דבר שני - יש ציפיות ויש מציאות. אתה שמת תרסיס אמייל וציפית שהבעיה תיפתר. אז הצפייה שלך היא לא מציאותית. הנה המציאות במהירות גבוהה:
הוא מנקה את האמבטיה ואז משפשף עם נייר ליטוש (60 לפי הבנתי) ואז מרסס חומר להסרת הצבע, ממתין 15 דקות ואז מתחיל לעבוד. כל החומרים האלה הם מסוכנים לכן חייבים אוורור ושימוש במסכת עבודה רצינית עם מסננים. הסרטון אולי 7 דקות אבל העבודה בפועל לקחה מעל שעתיים... וזה רק הסרת צבע.
הנה עוד סרטון שהוא מציג תהליך דומה עם קצת שינויים אבל שוב עבודה ההכנה לוקחת המון עבודה וזו לטענת המבצע הטעות של רוב אנשי diy - מדלגים כמוך על שלב ההכנה. שלבי ההכנה כוללים ניקיון יסודי של האמבטיה, שימוש בנייר לטש יבש ורטוב, עוד פעם נקיון, יבוש מלא של האמבטיה ועוד - תראה בעצמך:
גם בסרטון הבא אותם עקרונות:
אתה מוזמן לראות, להתרשם ואז להחליט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.