הסרת צלקות אקנה

nobody 1

New member
הסרת צלקות אקנה

שלום. רציתי לדעת האם לצלקות אקנה צריך לעשות את הפילינג הכי עמוק? ומהם אחוזי ההצלחה של הטיפול? והאם אחרי הטיפול חוזרים הביתה עוד באותו היום או שנשארים איפשהו לטיפול והשגחה? אחרי שעוברים את הטיפול להסרת צלקות אקנה מופיעה אדמומיות בפנים ומוגלה, יש לזה מראה מזעזע.. לכן אני גם רוצה לדעת אם אחרי הטיפול אני אצטרך לראות את זה (בשביל למרוח משהו על הפנים)? או שיהיו תחבושות על הפנים? ולמשך כמה זמן אני אצטרך להיות איתן? האם אני אצטרך לקחת משככי כאבים? (ואם כן במשך כמה זמן) ושאלה אחרונה.. תוך כמה זמן הכל יעבור ואני אוכל לחזור לשיגרה ולהתאפר? אם יש כאן מישהו שעבר את הטיפול, אני אשמח להתייעץ אתכם, תשלחו לי מסר.

פילינג עמוק

שלום! אני עברתי פילינג בינוני ועמוק לפני שלושה חודשים.לא בפורפורציה, אלא גרך רופא פרטי. לאחר הפילינג את עם תחבושות למשך יומיים. אח,כ מוסרות התחבושות, ואת נדרשת לטפל בעצמך. אני עדיין מטפלת בפנים שלי, למרות שכבר חזרתי לשיגרה. לאחר הורדת התחבושות הפנים נראות כאילו התפוצץ עליהן ברנר. הילדים שלי נבעתו,במהלת השבוע הראשון יורדת הקליפה הראשונה, החומה השרופה והמכוערת ביותר. לאחר מכן מתחיל להתהוות עור טרי מאוד, וורוד, עדין ורגיש. יש סוגי עור, שלאחר חודש הכל כבר רגיל. לי בגלל שהעור שלי לא לבן , אלא קצת יותר חום, קיבלתי תופעה הקרוייה " היפר פיגמנטציה " - זאת אומרת שהעור הגיב לטיפול ביצירת יתר של פיגמנטים. פתאום יום אחד הפנים נהיו כאילו מכוסות ברשת חומה. מאז - ובמשך כ- 3 חודשים אני משתמשת במשחה להסרת הכתמים האלה, זה הולך לאט, אבל יורד לאט לאט, זה פשוט מאדים את הפנים מאוד. בקיצור, כל הניירות שאת חותמת עליהם, וחושבת שלך זה לא יקרה, הכל יכול לקרות. צריך הרבה הרבה סבלנות ואורך רוח, לבסוף התוצאות הן בין 80%-90%- לא לצפות יותר מדי כדי לא להתאכזב. בכללי- אני שמחה שעשיתי את הטיפול. מיום ליום זה יותר טוב- אבל זה לא מושלם. זה ממצק את העור, ולמעשה היגשמתי חלום . הפנים לא חלקות לגמרי ובכל זאת זה היה כדאי. בהצלחה רבה.תמר

פילינג

היי התשובות על כל שאלותייך לא יכולות להיות מדוייקות ללא אבחון. יכול להיות שמתאים לך הפילינג הבינוני ולאוו דווקא העמוק. ככלל, הפילינג העמוק דורש הרבה טיפול והשגחה. מצורף לינק המפרט את סוגי הפילינג ומשמעותו של כל סוג. אם יהיו לך עוד שאלות, נשמח לעמוד לרשותך.

למעלה