הסרת שטיחים מקיר לקיר

yezer

New member
הסרת שטיחים מקיר לקיר

שלום לכולם בדירה שקניתי היו שטיחים מקיר לקיר ואותם הסרתי. הספוג מתחת לשטיח הודבק בשעתו לריצפה בדבק מגע. כיוס, לאחר הסרת הספוג, נותרתי עם פסי דבק מגע יבש לאורך ולרוחב הריצפה כיצד מסירים את דבק המגע מהמרצפות? כמו כן אציין כי במרצפות בהן היו מסמרים נותרו חורים ופגמים במקום בו היו המסמרים. האם יש המלצה לחומר איכותי לצורך התיקון? בברכה ישי

מאגר

New member
../images/Emo91.gifתיקון אחרי שטיח מקיר לקיר

אכן ניתן להוריד את הפסים של הדבק ע"ימסיר דבק שאותו ניתן לקנות ברשתות הגדולות של עשה זאת בעצמך ובחניות לחומרי בנין וצבע את החורים מהמסמרים ניתן לתקן ע"י מלט לבן וליטוש בבד שמיר

BOLDER

New member
תקון החורים יכול להיעשות

בעזרת דבק שיש לבן כך שיחזיק מעמד טוב ולא ישתחרר או יקבל גוון שחור עם השימוש. בהצלחה קובי

BOLDER

New member
אה והסרת הדבק ע"י

מדלל לדבק מגע. רק יש לאוורר את הבית ולדאוג לא להדליק אש בזמן השימוש

amonit

New member
קיים בשוק: מסיר דבק- חובה עם מסכה

חובה לעבוד עם מסכה העבודה סזיפית ומתסכלת, [ממש בלטה בלטה] בניגוד לגישתי הכללית פה היתי ממליצה לפנות לבעל מקצוע מפני שזה ממש ממש סיוט.

כל הרעיונות טובים , אבל...

אני מסכימה עם אמונית בכל פה. לקחת איש מקצוע!!! גם אני בעד אבודה עצמית בדרך כלל, אך כאן מדובר על עבודה עם חומרים מאוד אגרסיביים שיכולים לפגוע בריאות!!!! החדר, כטבע כל החדרים, הוא סגור ועל אף החלונות האדים יכלאו בו ומי שימצא ישאף אותם כל זמן העבודה. אני ניקיתי מדרגות ברזל שהיה עליהן לינוליאום (ממש מעט דבק נשאר) השתמשתי בטינר (מדלל ניטרו) ומברשת פלדה . עם הממיס הופכות שאריות הדבק לגמישות כמו מסטיק ואפילו נזלת, ואז משפשפים ומסירים לפני שמתייבש שוב. הרגשתי רע אחרי זה, כאבי ראש וריח ש"נשאר" לי שאף ולא יכולתי להריח כלום. עבודה ממושכת בתנאים כאלו עלולה לגרום למצב בלתי הפיך, לפגוע ממש בתפקוד הריאות, ולמסטל. שלא לדבר על האדים הדליקים שעלולים להדלק אפילו בהדלקת מנורה, ולגרום לאויר ממש להדלק . זו ההמלצה - הפחדה שלי. בהצלחה

הסרת הדבק

יש חומר שנקרא =טולואן.הרבה יותר חזק מכל מדלל אחר. הוא יסיר את דבק המגע בשניות הבעיה שהוא מסריח. חובה להשתמש בכפפות. לגבי הגזים והריח אפשר להשתמש במסכת אב"כ שיושבת בבוידם. את המסנן יחליפו אחר כך בכל תחנת ריענון בלי לשאול שאלות .לגבי החורים בריצפה כמו שמישהו כבר אמר רצוי להשתמש בדבק שיש. לשפשף עם ניר זוכית שמתאים לאבן . אחר כך כדי לקבל ברק יש ספןג מיוחד שמצופה באבקת יהלומים בדרגות שונות של חיספוס . משפשים עם מים וכמעט לא רואים את התיקון. בהצלחה

yezer

New member
היכן ניתן למצוא טולואן

שלום רב ותודה על תשובותיכם מאחר ודבק המגע עושה רושם של עקשן במיוחד בחרתי לאמץ את ההמלצה האחרונה ולהשתמש בטולואן ברשתות עשה זאת בעצמך ובטמבוריה השכונתית לא שמעו על חומר זה אבש הפניה למקום בו ניתן להשיגו בתודה מראש ישי

למעלה