הסרת שיער באפילציה

e s c a d a

New member
הסרת שיער באפילציה

שלום רב~~!! לא היתי רוצה להרחיב הרבה אך אספר בקצרה כי אני בת 20...אני בחורה בהירה מאד... לפני שנתיים התחלתי טיפולי לייזר להסרת שיער לכל איזור הפנים וגם כל הצוואר שזה כולל גם את הלחיים ואת הכל...אציין כי השיערות היו מאד פלומתיות וממש עם טיפה פיגמנט...אך היו צפופות מאד! במשך כל השנתיים טיפולים החליפו לי לפחות 4 מכשירי לייזר לאחר שכל מכשייר לא הראה שום סימן כי יש תוצאה ואפילו לא מזערי..המכשירים שנוסו היו הלייט שיר..הניידק...אורורה ועוד'...פשוט היה כואב נורא...מתסכל וארוך מדי שלא לדבר שאפילו לא היה תוצאה של אחוז אחד...פשוט השיער לא היה צומח איזה חודש חודש וחצי וושוב היה מופיע לצמוח...אציין גם שבמשך השנתיים הללו עשיתי שתי בדיקות הורמונליות מקיפות ביותר בכדי לוודא שזה לא בעיה הורמנאלית שממונעת את התוצאות לבוא...ושתי הבדיקות הראו שאין בעיה לאחר שהתייאשתי...הפסקתי את טיפולי הלייזר...וכרגע הייתי רוצה ברשתוכם שתענו לי על כמה שאלות... א.מדוע טיפולי הלייזר לא עזרו כלל וככלל...אפילו שהיו מגלחים את כל האזור והשיער הפלומתי הפך להיות בכל זאת עם פיגמנט כהה?? ב.התחלתי לעשות טיפולי אפילציה-ממחט חשמלית מאחר ואין לי ברירה אחרת...למרות הכאבים..והזמן הדרוש...השאלה שאני שואלת האם זה יעזור?וכמה טיפולים אני צריכה לפחות כדי שהשיער יעלם לחלוטין? אציין אף שמפחיד אותי העובדה כי שמעתי מהמון נשים כי למשל היו עושות באפילציה רק את אזור הסנטר לפחות שנה וחצי ולא עזר להן..זה ממש מפחיד אותי שאני עוברת כאלה כאבים וגם זה לא יעזור לי? :( מדוע זה קרה להן כך?? ג.איזה טיפולי אפילציה קיימים היום בשוק?שמעתי על מושג של מחט חשמלית עם כוויה קרה?מה זה אומר והאם זה אפקטיבי פחות ממחט רגילה? ד.מה הם התופעות שאמורות לבוא לאחר טיפולי אפילציה?חוץ מאדמומיות? כאשר אני עושה את הטיפול..הרי הזכרתי כי צפיפות השיער אצלי היא מאד מאד צפופה..ולאחר הטיפול...ממש כל הלחי האזור המטופל מתנפח לי בצורה איומה ופשוט לא נרגע לפחות 4 ימים...האם זה רגיל???זה אמור להיות כך? אשמח לקבל תגובות אני מודעת כי המכתב הוא ארוך אבל אני מלאה בבלבול ובתסכול בהמון תודה רבה מראש מירי

הסרת שיער

מירי חמודה ברור הבלבול שלך והאמת היא שגם טבעי. לא ציינת איפה עברת את הטיפולים בלייזר, אבל אתן לך תשובה כללית. נכון להיום יש בשוק שני סוגי מכשירים - מכשירים שעובדים בטכנולוגיית לייזר וכאלו שעובדים בטכנולוגיית IPL (מכשירים מבוססי אור שאינם לייזר), אשר נותנים מענה למטופלים שנמצאו לא מתאימים לטיפול בלייזר. קשה לקבוע על פי הנתונים שנתת מה קרה איתך ולמה הטיפול לא הצליח כלל וכלל (על פי דברייך). יכול להיות שאיתך יש לעבור לטכנולוגיית IPL משום שאת לא מתאימה ללייזר. קיים בפרופורציה גם מכשיר אשר עובד בטכנולוגיה של IPL ומשלב גם טכנולוגיה של תדר רדיו (זרם חשמלי). פרקציה זו מאפשרת טיפול בשיערות ללא תלות בפיגמנט. כך שהאפשרויות הן רבות והרבה מהצלחת הטיפול תלוי באבחון נכון ובהתאמה מדוייקת של מכשור, טכנולוגיה ועוצמה. בנוגע לאפילציה, זו בהחלט אפשרות, אם כי איטית יותר, יקרה יותר ולרוב גם מכאיבה יותר. בשני המקרים קשה לצפות מראש כמה טיפולים תצטרכי כי כל אחד מגיב אחרת. יש מטופלים ומטופלות, בלייזר כמו גם באפילציה, שלאחר שנה וחצי האזור המטופל כמעט חלק לגמרי, ואצל אחרים זה אורך זמן רב יותר. העצה הטובה ביותר היא אולי לבדוק מה עוד עולם הלייזר יכול לעשות בשבילך, לבדוק אפשרות לשלב עם אפילציה (הלייזר ממילא מגיע ל-70%-80% הסרה ואת השאר אפשר להוריד באפילציה) ובעיקר להתאזר בסבלנות. אגב, את יכולה להשתמש במשחת אלחוז גם באפילציה כדי להקל על תחושת הכאב.

למעלה