הסרת שיער בטיול של כמה חדשים

Adidush93

New member
הסרת שיער בטיול של כמה חדשים

היי,
אני טסה לתקופה של חצי שנה לארצות הברית וכרגע אני בטיפול חמישי של הסרת שיער בלייזר בנטורפיל.
זו תקופה דיי ארוכה שלא אעשה טיפול במכון ואם אני לא טועה אני גם לא אוכל לגלח או להוריד עם מכונה שמוציאה את השיער מהשורש- נכון? האם למישהי יש רעיון לדרך יעילה להורידת השיער למקרה שהגילוח בתדירות גבוהה לא יהיה נוח? האם יש מכונים בארצות הברית שאוכל לעשות טיפול לייזר אחד רק לתקופה הזו והאם כדאי? אשמח לקבל פתרונות או רעיונות נוספים!
תודה!

הסרת שיער בטיול

היי
בארץ מכוני הלייזר מזמינים את הלקוחות לטיפול חוזר כעבור כמה חודשים,בארצות הברית המצב הזה שונה כי שם מבצעים טיפולי לייזר כל חודש,זה דבר אחד
דבר שני נכון אסור למרוט אבל מותר לגמרי לגלח,אין לי שמות של מכוני הסרת שיער בארצות הברית אבל לא בעיה לברר.

adi123441

New member
הסרת שיערבנסיעה לחו"ל

את יכולה לקנות את המכשיר להסרת שיער לצמיתות של ויט שאני משתמשת בו, קוראים לו אינפיניסילק. זה מכשיר שמסיר שיער כמו במכוני לייזר אבל את יכולה לקנות לך אותו שיהיה לך לתחזוקה של הטיפולים ולקחת אותו לכל מקום.
אני משתמשת בו במקום ללכת למכון הוא מוריד מצוין ולא מכאיב בכלל. אם את רוצה אני קניתי אותו בסופר פארם אבל יש אותו גם בבתי מרקחת פרטיים, חברה שלי קנתה בבית מרקחת פרטי בת"א.

למעלה