הסרת שיער בליזר

kerenco1

New member
הסרת שיער בליזר

שלום רב אני אמורה להתחיל בשבוע הבא טיפול להסרת שיער בלייזר מהפנים לפני שנרשמתי לטיפול לא הסתכלתי וביררתי (כנראה שזו היתה טעות) אך כעת קראתי באתר זה על כל מיני מיקרים לא נעימים של החמרה בגדילת השיער והופעת פיצעונים על הפנים. הלכתי למכון מוכר ובניסיונות השיכנוע הם לא ציינו כי קימים סיכונים של החמרה בגדילת השיער או של הופעת פיצעונים. האם המומחים יכולים להרגיע אותי בנושא והאם קימים אנשים שיכולים לספר לי על טיפולים שהצליחו (משום מה מצאתי רק תגובות שלילות בנושא) תודה

מיטלי25

New member
לקרן

אני מבינה את החשש שלך ובכל מקרה חשוב שתדעי שכל תשובה שתקבלי כאן לגבי הצלחת או אי הצלחת הטיפולים היא אינדיווידואלית. אצל אחת יכולה להיות תוצאה מצויינת ואחרת תגיד לך שזה לא עבד אצלה. בסה"כ הצלחת טיפולי הלייזר להורדת שיער מושפעת מנתונים שלך ומשתנה מאדם לאדם. אני מאחלת לך שלא תהיה לך כל בעיה ושתהיי מרוצה לבסוף.

הסרת שיער

היי קרן יש המון סיפורים על התוצאות נהדרות, אבל כמובן שיש גם סיכונים. ככלל, שיעור ההצלחות של רשת פרופורציה גבוה לאין שיעור משיעור הבעיות העולות במהלך הטיפול, שגם אותן אפשר לרוב לפתור. הצלחתו של הטיפול תלויה במידה רבה במקצועיותו של הרופא המטפל. אם בחרת במכון שמעניק לך טיפול מקצועי ומיומן, יש להניח שהטיפול יצליח.

למעלה