הסרת שיער בלייזר -איזור בתי שחי ושפם

evil moon1

New member
הסרת שיער בלייזר -איזור בתי שחי ושפם

שלום,
אחרי הסרת שיער ברגליים(תוצאה מספקת ביותר) אני תוהה לגבי שפם ובית שחי...החששות
1. שפם-איזור חשוף לשמש...איך זה מתבצע?...אני הבנתי שזה 12 טיפולים כל חודש=שנה...האם אני משתמשת בקרם נגד קרינת שמש כל הזמן הזה?האם יש סיכון מוגבר לכוויות ואודם ושלפוחיות בפנים?אחרי טיפולי רגליים היו לי תופעות של אודם(בייחוד בטיפולים ראשוניים) וגירוד נוראי במש כמה ימים...
2. בתי שחי-כאן אין חשיפה לשמש כלל, שזה טוב, אבל מה שמטריד אותי זה קרבה לבלוטות הלימפה?האם ידועות סכנות בנושא?ודבר נוסף-טיפול רגליים היה די מאתגר מבחינת כאב(אבל נסבל, כמובן), השיער שלי שחור, עבה וצפוף, קיבלתי תמיד עוצמה מקסימלית של המכשיר....לדעתי זה יכול די להטריף באיזור בבית שחי...האם מטפלים שם באותן עוצמות כמו ברגליים(אממ...14 )?
תודה על התשובות.

הסרת שיער בשפם ובתי שחי

היי
באיזור בשפם להימנע מטיפולי הסרת שיער בכל השיטות בימות הקיץ מכיון שבאיזור הנל יש המון תאי צבע הניקראים מלנין ועלולים להיפגע עם חשיפה לשמש,אבל בתקופה זו זה חורף וניתן לבצע טיפולים בשפם באשר לעובי השיערה את צריכה לראות אם היא זיפית תעשי לייזר אפ פלומה לטפל באפילציה,בכל מקרה את יכולה למרוח קרם הגנה לאחר הטיפול,כשמדובר בלייזר להימרח כל שעתיים בקרם הגנה מס גבוה ,יתכן שיצאו שלפוחיות ואודם אני אישית פחות אוהבת לייזר לפנים,הגירוד שהיה לך נבע כניראה מגילוח על עור יבש,תתגלחי בבית עם קצף גילוח,להימרח בקרם רוב התקופה בכל זאת זוהי תקופת חורף והעור נוטה להתייבש יותר,דבר נוסף להקפיד לראות שמחטאים את האמפיס,את הראש של הלייזר עם חומר חיטוי מיוחד וחזק ,לגבי בתי שחי נכון יש סכנה עם פגיעה בבלוטות הלימפה,הנזק שיכול להופיע(לא לכולן)הזעת יתר או ריח לא נעים,לגבי כאב את יכולה לאלחש עם משחת הרדמה בשם אמלה שעה וחצי לפני הטיפול ,למרוח כמות נכבדת ולאטום טוב את האיזור על מנת שלא יכאב ושיוכלו לתת לך עוצמה ראויה כדי שתקבלי את התוצאות הרצויות לך,אני מניחה שהמטפלת יודעת מה היא עושה ובאלו עוצמות לעבוד בכל איזור כולל בתי שחי,

למעלה