הסרת שיער בלייזר,אני חייבת לדעת !!

ענבל25

New member
הסרת שיער בלייזר,אני חייבת לדעת !!../images/Emo9.gif

שלום לכולם ולד"ר, אני חייבת לדעת על הסרת שיער בלייזר מספר דברים : 1.האם הטיפול כרוך בסיכון לטווח ארוך (כמו חלילה סרטן,או גידולי עור) ?. 2.האם הטיפול אכן יעיל , לפחות באותה מידה כמו אפילציה, או שמא כל החברות הנ"ל מבטיחות הבטחות שווא ? 3.האם קרן הלייזר יכולה לפגוע לטווח הארוך באיברים פנימיים כמו האיברים שבחלל הבטן או איברי הרבייה ( בהורדת שיער האיזור הבטן התחתונה והמפשעות) 4.אני מאוד מאוד מבקשת מי שעשה טיפולים שכאלו ויכול להמליץ לי על מקום מסויים או להזהיר אותי מפני מקום אחר , הייתי שמחה אם יכתוב לי!! ד"ר אני יודעת שכתבת על הנושא הזה מספר פעמים אולם לא מצאתי תשובות לשאלות הנ"ל,אנא, ענה לי על כל שאלותיי. תודה לכולם.

Dr Yaniv

New member
הסרת שיער בלייזר- כתבה חשובה!!!

לענבל שלום במגזין "ממון" של ידיעות אחרונות יום ו´ 11-1-2002 כתבה מקיפה ומאלפת בנושא מאת שושנה חן בשם "לא יוצאים חלק" לדעתי ניתן להוריד גם באינטרנט לשאלותייך 1 כנראה שלא 2 עדיין אפילציה היא היעילה ביותר 3 כנראה שלא 4 הפורום מוזמן לשתף בברכה ד"ר יניב

ענבל25

New member
תודה לד"ר+תיקון שם הכתבה+בקשה להמלצ

ראשית תודה לד"ר על תשובותיו והפניתו לכתבה. שנית, חיפשתי את הכתבה והיא מופיעה באתר של "YNET" ,תחת השם "השערה שבעין הסערה". רציתי לבקש מי שניסה כבר להוריד שיער באחד ממכוני הלייזר את תגובתו. וכן רציתי לשאול את ד"ר יניב מדוע לדבריך האפילציה עדיפה על לייזר ? (אם נתעלם רגע מההיבט הכספי), האם מספר הטיפולים נמוך יותר ? או שערות שיצמחו לאחר טיפול לייזר לא יצמחו לאחר אפילציה ?

למעלה