הסרת שיער בלייזר- גבר

ספרנו1

New member
הסרת שיער בלייזר- גבר

אשמח לייעוץ

אני בן 24 (שיער שחור, עור בהיר), מתעניין בהסרת שיער בלייזר מהגב (עליון+תחתון) + כתפיים + עורף

הייתי בשני מכונים בירושלים:
אמריקן לייזר - הציעו לי ב 6800 ש"ח טיפולים ללא הגבלה באיזורים הנ"ל. כאשר שאלתי את היועצת באיזה סוג מכשיר נעשה הטיפול, נתקלתי בתשובה לא עניינית של : "מה זה משנה, הכל אותו הדבר". בהמשך, היועצת בנטוראפיל הסבירה לי (ואז ראיתי גם באינטרנט) שבאמריקן לייזר הם משתמשים באומנימקס (DPC) ושקרני המכשיר הם בטווח של 400-1200 ננומטר, ואינן יעילות כמו המכשירים של נטוראפיל : לייטשר / סופרנו - שעובדים בטווח של 800-810 ננומטר ולכן יעילים יותר בהסרת שיער.

בנטוראפיל - הציעו לי 6,500 ש"ח עבור 10 טיפולים לכל איזור. הם הסבירו שמחקרים מראים שעבור 80-90% מספיק מספר זה של טיפולים לתוצאה הרצויה. ואם ארצה טיפולים מעבר ל-10, אוכל, כשכל טיפול כזה יעלה לי 8% ממה ששילמתי על האיזור המטופל. הם אמרו לי שהמרווח בין 3 הטיפולים הראשונים יהיה של חודשיים ולאחר-מכן אטופל מדי שלושה חודשים. באמריקן לייזר אמרו לי שהמרווח מההתחלה יהיה של 3 חודשים בין כל טיפול לטיפול.

שאלותיי
1. איזו מהטכנולוגיות הנ"ל עדיפה להסרת שיער? גם לאור הצעות המחיר, ההגבלה/אי-ההגבלה במס' הטיפולים, ומס' החודשים של מרווחי הטיפולים?
2. האם כדאי לי לבדוק טכנולוגיות/הצעות מחיר במכונים נוספים בעיר מגוריי? או שההבדלים לא משמעותיים?
3. קראתי שאת לא ממליצה גילוח+לייזר באיזור הכתפיים. אוכל לדעת מדוע? ואיזו שיטה כן תמליצי עבור איזור זה?
4. חשבתי להוסיף לאיזורים הנ"ל גם הסרת שיער מהישבן - האם מומלץ בשיטת הלייזר?

תודה רבה

Shirelkayam

New member
אל תחשוב על הסרת שיער בלייזר

בטח לא באיזורים כמו כתפיים וגב שהם הורמונליים וכל טיפול רק יגביר את הצמיחה הרבה יותר ממה שהיא הייתה.
במכונים רוצים את הכסף שלך ולא יגידו לך שהטיפולים הם לכל החיים והצמיחה תחזור בצורה מאסיבית יותר בעקבות הגילוח.
הסרת שיער זה רק באפילציה לטווח הארוך או בשעווה.

הסרת שיער בלייזר בגב

היי
לא רלוונטי כל ההקדמה שלך אם לא מומלץ לגלח ולטפל בלייזר בגב מסיבה שזהו איזור הורמונלי ואתה צעיר מאד השילוב של טיפול בלייזר באיזור הורמונלי פלוס גיל צעיר מגביר את השיעור באיזורים הנל,ממליצה לך לטפל בשיטת האפילציה המתקדמת,ללא כאב ללא גילוח ,תוצאה מידית.

למעלה