הסרת שיער בלייזר-מה חשוב

• פותח הנושא eit9
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

eit9

New member
הסרת שיער בלייזר-מה חשוב

הסרת שיער בלייזר-מה חשוב
שלום, אני עושה הסרת שיער בלייזר באחד המוכנים הגדולים. האזורים הם גב בעיקר.
איך אני יודע מה רמת המקצועיות של המטפלות? איך לדעת באמת שלא מערבבים אותי ולקחו משהי ועשו לאיזה ילדה הכשרה על המכשיר?
עשו לי טיפול במכשיר שנקרא סופרנו וקנדלה (גם בסופרנו וגם בקנדלה הרשתי כאב), אני חושב לעבור ללייטשיר כי אומרים שהוא המכשיר הכי טוב לתוצאות.
דבר נוסף יש לי כתמי עור, אני חושב שזה קשור לטיפולים, איך אני יודע אם זה מהטיפולים או לא? מה הנזקים שיכלים לקרות ?
-האם מזכירה במכון לייזר יכלה גם לבצע טיפולים, זה הגיוני ?

אודה להתייחסויותכם, מה לבקש ומה לדרוש וכיצד לבצע בקרה נכונה

הסרת שיער בלייזר-מטפלים

הסרת שיער בלייזר-מה חשוב
שלום, אני עושה הסרת שיער בלייזר באחד המוכנים הגדולים. האזורים הם גב בעיקר.
איך אני יודע מה רמת המקצועיות של המטפלות? איך לדעת באמת שלא מערבבים אותי ולקחו משהי ועשו לאיזה ילדה הכשרה על המכשיר?
עשו לי טיפול במכשיר שנקרא סופרנו וקנדלה (גם בסופרנו וגם בקנדלה הרשתי כאב), אני חושב לעבור ללייטשיר כי אומרים שהוא המכשיר הכי טוב לתוצאות.
דבר נוסף יש לי כתמי עור, אני חושב שזה קשור לטיפולים, איך אני יודע אם זה מהטיפולים או לא? מה הנזקים שיכלים לקרות ?
-האם מזכירה במכון לייזר יכלה גם לבצע טיפולים, זה הגיוני ?

אודה להתייחסויותכם, מה לבקש ומה לדרוש וכיצד לבצע בקרה נכונה
הסרת שיער בלייזר-מטפלים
היי
ראשית אני לא ממליצה להסיר שיער בלייזר בגב זהו איזור די הורמונלי ויתכן החמרה במצב השיעור,קצת קשה לדעת אם המטפלת שלך מקצועית אבל אתה יכול לשאול לקוחות שיוצאים וניכנסים לבקש לראות תעודה של טכנאית לייזר בדרכ אני הכשרתי את כל הרופאים במירפאה שלי במשך חצי שנה ואז החברה של הלייזר בחנה אותם ונתנה תעודה אני יודעת שהיום זה כבר לא ככה הנושא מאד בעייתי,כתמי עור יכולים לצאת בעקבות טיפולי לייזר וגם מחשיפה מידית לאחר הטיפול לשמש,יש המון נזקים שיכולים להיגרם מלייזר ממליצה לשאול את המכון שאתה מטופל בטח ידע לענות לך כי הרשימה ארוכה,יתכן פצעים כתמים שיעור יתר נקודות שחורות עור לא חלק צמיחה לא אחידה כוויות אסטמה של העור ועוד כל תגובה מומלץ לבדוק לגופה ויש לך אחריות אני מניחה אז גש למכון שאתה מטופל הם אמורים לקחת אחריות על המטופלים ולתת להם את התשובות,וכן היום השוק הזה לא מה שהיה פעם עם השגחה של משרד הבריאות ולכן הם מכשירים תוך שעתיים בנות לעסוק בתחום בדיוק מה שהיה בטלביזיה חפש את התוכנית שהיתה בטלביזיה על נושא הסרות שיער בדיוק דיברו בכתבה שם שההכשרות הן מאד מהירות,,

מצב
הנושא נעול.
למעלה