הסרת שיער בלייזר מצידי העורף

מצב
הנושא נעול.

שלום רב,
יש לי שיערות בצדדים של העורף,שערות שצמודות לקו השיער של הראש.
עשיתי טיפולי לייזר להסרת שיער.
עשיתי כבר 6 טיפולים ובצד אחד נהיה קצת דליל ובצד השני אין שום שינוי..אפילו נראה כאילו החמיר.
אני ממש ממש לחוצה ונבוכה מזה.
אמרו לי מהתחלה שזה איזור שיקח יותר זמן וצריך המון סבלנות.
(יש לי טיפולים ללא הגבלה)
אני מתביישת ולא עושה קוקו יותר.
האם יש סיכוי שהשיערות יוסרו??
האם ניתן להסיר שיער מהאיזור הזה בכלל?
אני שוקלת להפסיק את הטיפולים ולתבוע אותם.
חייבת תשובה כנה.
תודה מראש

הסרת שיער בלייזר בעורף

שלום רב,
יש לי שיערות בצדדים של העורף,שערות שצמודות לקו השיער של הראש.
עשיתי טיפולי לייזר להסרת שיער.
עשיתי כבר 6 טיפולים ובצד אחד נהיה קצת דליל ובצד השני אין שום שינוי..אפילו נראה כאילו החמיר.
אני ממש ממש לחוצה ונבוכה מזה.
אמרו לי מהתחלה שזה איזור שיקח יותר זמן וצריך המון סבלנות.
(יש לי טיפולים ללא הגבלה)
אני מתביישת ולא עושה קוקו יותר.
האם יש סיכוי שהשיערות יוסרו??
האם ניתן להסיר שיער מהאיזור הזה בכלל?
אני שוקלת להפסיק את הטיפולים ולתבוע אותם.
חייבת תשובה כנה.
תודה מראש
הסרת שיער בלייזר בעורף
היי
מכיוון שבשיטת הלייזר קשה לדעת ולאמוד את כמות השיער שתלך אם תלך בכלל וכמה אחוזים יחזרו או הכל מאד קשה לדעת תוצאות בלייזר ,הם תלוי עובי וגוון השיער המיקום הגיל מצב הורמונלי או תורשתי וכן המטפלת שמבצעת וגם המיכשור בגדול צריך הרבה מזל אני יכולה להבטיח ממה שאני רואה שאין צורך בהמון טיפולים בשיטת האפילציה הנקודתית כבר בטיפול הראשון חלק נכבד מהשיערות נעלם,ברור שזהו איזור שניתן להסיר ממנו שיער,תשקלי להמשיך באפילציה ולסיים עם השיערות במקום לחשוב לתבוע אותם ,התביעה לא תחסל את השיערות הם ישארו שם,פשוט אני בעד להתקדם לבצע פעולות שמקדמות ולבחור להסכים לסיים עם מה שמטריד וגורם לך לאי נוחות עם המראה,

הסרת שיער בלייזר בעורך

הסרת שיער בלייזר בעורף
היי
מכיוון שבשיטת הלייזר קשה לדעת ולאמוד את כמות השיער שתלך אם תלך בכלל וכמה אחוזים יחזרו או הכל מאד קשה לדעת תוצאות בלייזר ,הם תלוי עובי וגוון השיער המיקום הגיל מצב הורמונלי או תורשתי וכן המטפלת שמבצעת וגם המיכשור בגדול צריך הרבה מזל אני יכולה להבטיח ממה שאני רואה שאין צורך בהמון טיפולים בשיטת האפילציה הנקודתית כבר בטיפול הראשון חלק נכבד מהשיערות נעלם,ברור שזהו איזור שניתן להסיר ממנו שיער,תשקלי להמשיך באפילציה ולסיים עם השיערות במקום לחשוב לתבוע אותם ,התביעה לא תחסל את השיערות הם ישארו שם,פשוט אני בעד להתקדם לבצע פעולות שמקדמות ולבחור להסכים לסיים עם מה שמטריד וגורם לך לאי נוחות עם המראה,
הסרת שיער בלייזר בעורך
תודה על המענה המהיר.
בהמשך לשאלותיי..
העניין הוא שהמכון שבו אני מבצעת את טיפולי הלייזר בעורף מטפל רק במכשיר לייזר (וקטוס) ככה שאת ממליצה להמשיך להסיר שיער באפילציה מה שאין במכון.
לכן,אני לא יודעת האם להמשיך בטיפולים או להפסיק ולעבור לאפילציה.
אני לא ממש מכירה את שיטת האפילציה הנקודתית.
כמה טיפולי אפילציה צריך להסרת השיער בצדדים של העורף? ומה טווח המחירים? האם זה לצמיתות?

הסרת שיער מהעורף

הסרת שיער בלייזר בעורך
תודה על המענה המהיר.
בהמשך לשאלותיי..
העניין הוא שהמכון שבו אני מבצעת את טיפולי הלייזר בעורף מטפל רק במכשיר לייזר (וקטוס) ככה שאת ממליצה להמשיך להסיר שיער באפילציה מה שאין במכון.
לכן,אני לא יודעת האם להמשיך בטיפולים או להפסיק ולעבור לאפילציה.
אני לא ממש מכירה את שיטת האפילציה הנקודתית.
כמה טיפולי אפילציה צריך להסרת השיער בצדדים של העורף? ומה טווח המחירים? האם זה לצמיתות?
הסרת שיער מהעורף
היי
המלצתי היא להפסיק את טיפולי הלייזר באיזור העורף מכיוון שהלייזר נותן תוצאה כלשהי ולפעמים משם יכולה להיות החמרה ואם הגעת כבר לאיזו תוצאה והשיער גם ככה מאד מפוזר ונקודתי תעברי לסיים באפילציה,שיטה שהוכיחה את עצמה לאורך השנים כמבטיחה ולצמיתות,מספר הטיפולים באפילציה הם בודדים כאשר כל טיפול יורדים בזמן בכמות השיער עובי השיער ובתכיפות המיפגשים,מדובר במספר טיפולים בודדים,אפילציה היא השיטה היחידה שמותר להשתמש במושג לצמיתות מהסיבה שהיא מסירה את השיער לתמיד,המחירים מתומחרים בדרכ לפי זמן והתימחור לפי רמת המקצועיות והניסיון והמיכשור של המטפלת,מוזמנת אלינו,,,,

הסרת שיער בלייזר עורף-פגישת יעוץ

הסרת שיער מהעורף
היי
המלצתי היא להפסיק את טיפולי הלייזר באיזור העורף מכיוון שהלייזר נותן תוצאה כלשהי ולפעמים משם יכולה להיות החמרה ואם הגעת כבר לאיזו תוצאה והשיער גם ככה מאד מפוזר ונקודתי תעברי לסיים באפילציה,שיטה שהוכיחה את עצמה לאורך השנים כמבטיחה ולצמיתות,מספר הטיפולים באפילציה הם בודדים כאשר כל טיפול יורדים בזמן בכמות השיער עובי השיער ובתכיפות המיפגשים,מדובר במספר טיפולים בודדים,אפילציה היא השיטה היחידה שמותר להשתמש במושג לצמיתות מהסיבה שהיא מסירה את השיער לתמיד,המחירים מתומחרים בדרכ לפי זמן והתימחור לפי רמת המקצועיות והניסיון והמיכשור של המטפלת,מוזמנת אלינו,,,,
הסרת שיער בלייזר עורף-פגישת יעוץ
היי,
במידה ואני רוצה לבוא להתייעץ איתך לגבי הסרת השיער בעורף.
האם את נמצאת רק ברמת גן?
הפגישה כרוכה בתשלום או טסט שעושים באיזור?
האם הפגישה נעשית מולך ישירות ובאותו מעמד את יכולה לתת לי הצעת מחיר?

מצב
הנושא נעול.
למעלה