הסרת שיער בלייזר מקו הביקיני והבטן (ועוד כמה שאלות)

מצב
הנושא נעול.

הי, קודם כל נהדר שיש למי לפנות. :) תודה
1. חשבתי לקנות מכשיר ביתי להסרת שיער. מתלבטת בין לייזר למכשיר שנקרא אפילייטור (הרבה יותר זול, מצרפת תמונה). (הראש עם המון נקודות קטנות, ויש גם ראש לגילוח). הבנתי שאפילציה זה מחט ודורש דיוק...זה קצת מוזר, מה זה המכשיר הזה האם זה לצמיתות או לא (כתוב גם משהו על גילוח וזה גם מפליא שזה כל כך זול). האם את ממליצה? (ואם כן, האם זה מתאים לפנים כמו אפילציה רגילה?)
2. אם אני אחליט לקנות מכשיר של לייזר האם כדאי להוריד שיער בעזרתו באיזור קו הביקיני (אולי זה איזור הורמונלי ויגרום לנזק?)
תודה מקווה שתביני אותי :) זה קצת מסובך..

הסרת שיער מהביקיני והבטן ועוד.....

הי, קודם כל נהדר שיש למי לפנות. :) תודה
1. חשבתי לקנות מכשיר ביתי להסרת שיער. מתלבטת בין לייזר למכשיר שנקרא אפילייטור (הרבה יותר זול, מצרפת תמונה). (הראש עם המון נקודות קטנות, ויש גם ראש לגילוח). הבנתי שאפילציה זה מחט ודורש דיוק...זה קצת מוזר, מה זה המכשיר הזה האם זה לצמיתות או לא (כתוב גם משהו על גילוח וזה גם מפליא שזה כל כך זול). האם את ממליצה? (ואם כן, האם זה מתאים לפנים כמו אפילציה רגילה?)
2. אם אני אחליט לקנות מכשיר של לייזר האם כדאי להוריד שיער בעזרתו באיזור קו הביקיני (אולי זה איזור הורמונלי ויגרום לנזק?)
תודה מקווה שתביני אותי :) זה קצת מסובך..
הסרת שיער מהביקיני והבטן ועוד.....
היי
בשוק יש המון מכשירים לטיפול ביתי קשה להבין מה מהימנותם ,זה יכול להיות ריזיקה לקנות מכשירים כאלו במיוחד שהעלות שלהם ככ זולה,תבקשי לנסות אותם בחנות ולבחון אם יש להם תוצאות דבר נוסף אם אכן המכשירים האלו עובדים ביעילות מה שקשה לי להאמין אז חובה לעבור איזו שהיא הכשרה יסודית לפני העבודה בהם,

מצב
הנושא נעול.
למעלה