הסרת שיער בלייזר

adia1234

New member
הסרת שיער בלייזר

שלום , אני בת 26 ומעונינת להסיר שיער בלייזר מכמה איזורים בגוף: רגליים, מפשעות, בית שחי ופס הפופיק. אני בהירת עור והשיער די כהה (לפחות בבית שחי ובמפשעות) הייתי בייעוץ בפרופורציה ובמדיקל ביוטי שעושים בIPL , יש לי כמה שאלות: 1) בגלל שהעור שלי מאוד בהיר ומאוד רגיש, אני מצטלקת בקלות ונעשית אדמומית בקלות, אני מאוד חוששת מכוויות, צלקות וכתמי פיגמנטציה, האם יתכנו כוויות וצלקות שישארו לתמיד עקב טיפול לא מקצועי? 2) שמעתי מאנשים בפורומים שכמה שנים אחרי טיפול של כשנה וחצי בלייזר שהותיר אותם כביכול חלקים, צמיחת השערות חזרה והמכון כבר לא הסכים לטפל והכסף ירד לטמיון, האם ייתכן שאחרי הסרה בלייזר השיער יחזור לצמוח כאילו בכלל לא היה טיפול?? 3) באותו הקשר של שיער שחוזר, האם יתכן מצב שהלייזר לא יתפוס באיזור הפופיק ובגלל הגילוח לפני הטיפולים השיער שם יהפוך ליותר צפוף ,כהה וקוצני והשיעור רק יחמיר עקב כך? 4) רציתי להסיר גם מהיידים והשפם אבל בשני הייעוצים אמרו שהשיער בהיר מידי ופלומתי ולא ממליצים .בפרופורציה גם לא המליצו להוריד מהירכיים כי הוא פלומתי וזה לא בטוח יתפוס, במדיקל ביוטי (IPL) הסכימו להוריד מהירכיים, האם שיער פלומתי אבל לא בהיר אלא כהה יתפס בקרן הלייזר?, האם בIPL יש סיכוי יותר טוב להוריד שיער פלומתי?, ואם לא האם יש פתרון אחר לירכיים מלבד גילוח או שעווה? 5)אני לוקחת גלולות כבר 8 שנים, האם זה משפיע על השיעור והאם שאני אפסיק זה ישנה את רמת השיעור שלי? אם יש מישהו שעבר טיפול בפרופורציה ויש לו ביקורת או שבחים אני אשמח לשמוע המלצות/אזהרות. תודה רבה.

למעלה