הסרת שיער בלייזר.

yegger

New member
הסרת שיער בלייזר.

טוב, משיטוט אחורה בדפי הפורום, אני לא כל כך מצפה שיענו לי פה תשובה עניינית, אבל ננסה. אני בן 22, ואני מעוניין להסיר שיער מהחזה והבטן אני לא מעוניין להסיר את כל השיער, אלא רק את חלקו אני נורא אוהב שיש לי שיער בחזה, זה גברי דווקא, אני רוצה להוריד חלק ולהשאיר קצת. שאלה: זה מקובל? עושים דברים כאלה? יהיה מוזר אם אני אתקשר לאחד מהמכונים שמציעים הסרת שיער ואשאל אותם?

מטרת פורום רפואה אסתטית

שלום לך, בפורום זה, דנים על ניתוחים פלסטיים אסתטיים כגון ניתוחי חזה, ניתוחי פנים וניתוחי גוף (מתיחת בטן, שאיבת שומן), טיפולים אסתטיים לפנים (כגון הזרקות חומרי מילוי, בוטוקס), הורדת שומות (נקודות חן). אמליץ לך לפנות לפורום בנושא הורדת שיער. בהצלחה.

yegger

New member
אבל אין פורום כזה...

שמת לב שכל ההודעות שלך הן אותו דבר? חזרתי אחורה בארכיון, אתה לא נותן תשובה אחת לעניין. מה אתה חושב, שלא חיפשתי פורום הסרת שיער? בישביל מה אתה פה בכלל? תחזיר את המפתחות, ותן למישהו שיש לו יותר רצון לעזור לאחרים. מטרת הפורום אלק... הסרת שיער היא כמובן, פעולה אסטתית ותו לא. בהצלחה. ראית פעם מישהו שמורט שיער בגלל צורך רפואי? אני לא ראיתי, ואני בטוח שגם אחרים לא. מטרת הפורום אלק.. אמליץ לך לפנות לפורום בנושא מנהלי פורום לא מועילים.

למעלה