הסרת שיער בלייזר

a p p l e m a n

New member
הסרת שיער בלייזר

הייתי רוצה לדעת סכנות של הטיפול מבחינת העור. איזורים מסוכנים ולא מומלצים. עם החשיפה ללייזר יכולה לגרום לעקרות.(גם אם זה באיזורים ספציפים הייתי רוצה לדעת..) בתודה מראש.

הסרת שיער בלייזר

לא ידוע על סכון לשינויים סרטניים בעור כתוצאה מטיפולי לייזר למיניהם. הסכנות הן להתפתחות צלקות ושינויים בלתי הפיכים בפיגמנטציה. כמו כן לעיתים הסרת שיער פלומתי יכולה לגרום לצמיחת יתר של שיער ושיער נוקשה, זה לא שכחי , אך קורה אצל נשים מידי פעם. על עקרות לא ידוע לי ואיני חושב שתוארו מקרים כאלו.

a p p l e m a n

New member
אני אפרט קצת יותר..

אני שוקל להסיר שיער מאיזור הישבן. מדובר ברמת שיעור בינונית. השיער הוא שיער ממשי. אני לא בטוח שהבנתי אותך בהקשר לשיער פלומתי. ואם להגדירו כשיער פלומתי. אבל אם אני יסיר את השיער הוא יכנס עם המכשיר גם לאיזור מסביב לפי הטבעת ולרקטום, להערכתי. ואם חושש מסיכונים נוספים באיזור זה. אני טרם החלטתי אם אני מבצע את ההליך או לא. עברתי בדיקה לאיזה מכשיר אני מתאים. והבודק במהלך הבדיקה השתמש במכשיר והסיר שיער בישבני בקוטר של 6-7 סנטימטר, ויצר קרחת שאני חושד שזה שיטה של המכון לעודד אנשים להתחיל בטיפול, אני לא בטוח שהיה בזה באמת צורך בשביל בדיקת התאמה. בנוסף, אני חושש מהתגובה ההפוכה של העור שיגרום לצמיחת יתר. ד"א:אני דיי חלק יחסית בגוף ובמידה ומורידים לי עם מכשיר לייזר מספר שערות בודדות אך ממשיות מהכתף, זה גורם לשיעור יתר כפי שהסברת?

למעלה