הסרת שיער הפנים בלייזר לגברים

הסרת שיער הפנים בלייזר לגברים

שלום לכם! אני חושב הרבה על הסרת שיער בלייזר בפנים. שאלה לגברים מבניכם (שתמיד מגולחים): למה בעצם להתגלח כל יום (או כל שבוע, כל אחד והזמן שלו) , כשאפשר בעצם לעשות חד פעמי הסרת שיער בלייזר בפנים , ולגמור עם זה? שאלה לבנות מבניכן, שאוהבות בנים מגולחים (אלו שאוהבות עם זיפים השאלה לא רלבנטית)- מה אתן חושבות על גבר שעבר הסרת שיער בלייזר בפנים? תודה

pain is MY love

New member
בשביל מה?

בלי קשר לזה שזיפים זה סקסי.. לפעמים זה נחמד קצת שיער על הפנים אולי איזה זקנון קטן אולי יום אחד תחליט שבא לך זקן צרפתי או אנערף מה.. לא חבל לוותר ככה על השיער לכל החיים?!

שהוא לא גבר...

מזה להוריד שיער בפנים... ומי הטמבל שגם יקח סיכון ויעשה לייזר על הפנים... טעות הכי קטנה הוא יהיה מכוער לנצח במקרה הטוב... או שיתעוור או יסבול מבעיה אחרת... מה אתה עובר עם המכונה מצד אחד מגלח עובר לצד שני וישר חוזר לצד הראשון מרוב שגודל אצלך השיער בקצב....??

orenbarkai

New member
מאפה לך שזה גומר עם זה?

למה להשקיע מאות שקלים במשהו עם סיכון אסתטי, לעומת השקעה של 2 דקות ביום?

twigy

New member
2 דקות ביום

חישוב קל גבר חי בממוצע 77 שנה כל שנה היא 365 ימים לפיכך 2 דקות ביום מסתכמות ל- 56,210 דקות בכל החיים שהם 39 ימים !

נועם m

New member
הממ...

(אני בת, דרך אגב) אין לי בעיה עם מישהו שעשה הסרת לייזר, אני רק לא ממש מבינה למה במקרה הזה... כמו שמרינה אמרה- ומה יהיה אם יום אחד יתחשק לך איזה זקנקן? לא יותר פשוט להתגלח?

כי יש אנשים שלא אוהבים להתגלח

למה בנות עושות הסרת שיער בלייזר ברגליים? הרי הן יכולות להתגלח, אבל עושים את זה כי זה לא כיף להתגלח כל כמה זמן, ובפנים זה כל יום... זו הסיבה למה לעשות הסרת שיער בלייזר בפנים.

somebodddy

New member
למה שלא תסרס את עצמך?

גבר שלא יכול לגדל זקן הוא לא גבר אמיתי!

Zoharrr

New member
אמא של חברה שלי עובד ת בזה

זה חרא, זה לא לכל החיים ולא בטיח... זה צומח שוב אחרי משהו כמו חצי שנה - שנה וצריך לחזור שוב על הטיפול ולשלם על זה מכספך. אין אף מקום שמתחייב לגביי העובדה שזה "לצמיתות" בדיוק מהסיבה הזאת.

למעלה