הסרת שיער הפנים בלייזר לגברים

הסרת שיער הפנים בלייזר לגברים

שלום לכם! אני חושב הרבה על הסרת שיער בלייזר בפנים. שאלה לגברים מבניכם (שתמיד מגולחים): למה בעצם להתגלח כל יום (או כל שבוע, כל אחד והזמן שלו) , כשאפשר בעצם לעשות חד פעמי הסרת שיער בלייזר בפנים , ולגמור עם זה? שאלה לבנות מבניכן, שאוהבות בנים מגולחים (אלו שאוהבות בנים עם זיפים השאלה לא רלבנטית)- מה אתן חושבות על גבר שעבר הסרת שיער בלייזר בפנים? תודה

נימשון

New member
בוא אלי

אני אתן לך את מה שהסרתי מהרגליים

bulb

New member
מצטער...

אחרי משפט הפתיחה איבדתי את קו המחשבה (; אמנם מדובר בהצעה מפתה על גבול הביזאר ,אבל אני חושש ששיער בהיר על החזה לא יתאם לשאר החלקים.

bulb

New member
כן, גם לי מנגו עושה את זה

במיוחד מנגו מאיה ,כתמתם-אדמדם ,עגלגל ובעל ניחוח מפתה. פשוט קשה לחכות עד שמפשיטים את הקליפה ונועצים את השיניים בעדינות במרקם הרך...

magenta73

New member
למה לא לשמור את הלייזר

למה שבאמת צריך אותו?... אם כבר בהסרת שיער עסקינן אז חזה/גב (דגש על הגב!!!). לי, בתור אישה, לא ממש מפריע זיפים, להיפך, לפעמים זה כיף. מה שכיף זה הגיוון - פעם חלק, פעם עם זיפים. לעומת זאת, שיערות על הכתפיים, לא ממש עושות לי את זה. חוץ מזה - ואת זה אני שמעתי מגבר, לא מאישה. שחשב לעשות את זה, וחבר שלו שאל אותו מה הוא יעשה כשיצטרך לשבת שבעה/שלושים - אתה יודע - כשלא מתגלחים. ובגלל זה הוא לא עשה.

צאצי

New member
נקודה למחשבה

תראה שיער זה דבר שמאד קשור לאופנה תחשוב שברגע שאתה מוריד זהו זה נגמר ומה יקרה עם יהיה באופנה כל מיני עיצובים של זקנים ושפמים ? לא חייבים להתגלח בכל יום- אתה לא בצבא נכון ?

למעלה