הסרת שיער התלבטויות קשות עזרו לי...

orsamoo

New member
הסרת שיער התלבטויות קשות עזרו לי...

שלום לכולם אני רוצה להסיר שיער (גבר) הייתי בכל מיני מכונים והם ממש בלבלו אותי הפחידו אותי ולכלכו אחד על השני. אני לא יודע מה לעשות פניתי לאינטרנט אבל גם שם לא הצלחתי למצוא מידע מהימן. ומשהו שיודע בדיוק מה הולך בשוק. אני דיי סקפטי בכל הנושא כי יש לי שיער קשה ועמוק לא נראה לי שיש איזה שהוא כוח בעולם שיוכל להפריד אותו ממני. ברצוני לבצע הסרת שיער מהפנים אבל יש מכונים שאומרים שאין אצלהם דבר כזה ויש שאומרים שכן אז זה בכלל מפחיד אותי. אם משהו יוכל להגיד לי אם הטכנולוגיה הזו בטוחה בוודאות ועובדת ולהמליץ לי מנסיון אישי על מכונים אני אודה לו מאוד. אם משהו יוכל גם להסביר לי הבדלים בין סוגי טכנולוגיות שקיימות בשוק בכלל אני אשמח. בתודה.

הסרת שיער

היי השיער בפנים אצל גברים ברוב המקרים קשה. אין לי מושג לגבי עמוק ואיך הצלחת למדוד, אבל הבנתי את הבלבול שאתה נמצא בו. ככלל, יש גברים רבים שמבצעים הסרת שיער מהפנים. חשוב להבין שההסרה אף פעם אינה מלאה. מגיעים לתוצאות של 70%-80% הסרה, כך שרוב הסיכויים שכן יישאר לך שיער לגלח. יש גברים המסירים את השיער ואז מגיעים לטיפול תקופתי (שנקרא תחזוקה). בכל מקרה, מומלץ לברר מספר דברים כשבוחרים מכון: 1. האם המקום הוא בפקוח רפואי של משרד הבריאות 2. מי מבצע את הטיפולים 3. האם ניתנת אחריות כלשהי על הצלחת הטיפול 4. באיזה מכשור משתמשים. מקום שמכבד את עצמו, יחזיק יותר מסוג אחד של מכשירים. באופן כללי, כיום ישנם שני סוגים של מכשירים: מכשירים שעובדים בטכנולוגיית לייזר וכאלו שעובדים בטכנולוגיית IPL (מכשירים מבוססי אור שאינם לייזר), אשר נותנים מענה למטופלים שנמצאו לא מתאימים לטיפול בלייזר.

orsamoo

New member
תשובה למומחה ועוד שאלה

שוב שלום ותודה על התשובה. עמוק זה שכאשר אני מגולח ולוקח פינצטה מושך שערה מגולחת ויוצא כחצי ס"מ מתחת לעור. וזה נראה לי עמוק מאנשים רגילים (אני צריך להתגלח בבוקר ובערב אם אני רוצה להיות מגולח אחרי 8 בערב) הצפיפות של השערות עצומה והן ממש עבות. לכן אני סקפטי בקשר לטיפול נמצאתי מתאים ללייזר (עור בהיר שיער פנים שחור משחור) ובכל מקום מדברים איתי על הלייטשיר. בקרוב אני מוזמן גם אליכם והייתי רוצה לשמוע עוד על הסיכונים הכרוכים בהסרת שיער בלייזר מהפנים. ומה הסיכוי שהלייזר לא יצליח להשפיע על השיער שלי ואני סתם יסבול ויבזבז כסף. בתודה

orsamoo

New member
תוספת

כמו כן אני סקפטי להצלחת הטיפול כי ביום ראשון הייתי באמריקן לייזר והיא עשתה לי שם ניסיון על חלק קטן. היא גילחה אותו ~3 סמ"ר ועשתה לי שם עם הלייזר נכון להיום 6 ימים אחרי כלום שם לא נשר אני רואה שהשיער שם עדיין צומח כי יש לי שם זיפים והנורא מכל שמה שצמח (הזיפים) נראים לי יותר קשים שהשיער שהיה שם. האם זה מעיד על ההמשך או שהניסיון הזה הוא לראות את תגובת העור ולא לבדוק הסרה.

הסרת שיער

היי הטסט נועד לבדיקה אישית שלך. אם הטיפול מרכאיב לך ואם אתה מפתח רגישות עורית. בשום אופן לא ניתן לצפות לתוצאות לאחר טיפול אחד. אגב, צמיחת הזיפים לאחר מספר ימים היא תגובה טיפולית. בכל מקרה, קשה מאד לתת לך תשובה מקצועית יותר מזו שקיבלת כי אתה זקוק לאבחון ואי אפשר לעשות את זה דרך הרשת. עצתי לך היא לבדוק את העניין לעומקו ואחר כך להחליט. אם גם לאחר פגישת הייעוץ תרגיש מבולבל, בקש להיפגש עם רופא/ה שאולי יעזרו לך להחליט. נשמח לשמוע איך הדברים התקדמו.

orsamoo

New member
נפגשתי עם רופא

כמו שכבר אמרתי נפגשתי עם רופאים והייתי ב5 מכוני הסרת שיער (כל המפורסמים) השבוע יש לי פגישות בעוד 2... ואז נראה לי שאין יותר. ני-גשתי עם רופאים אבל כל הרופאיםן הללו עובדים במכונים ומן הסתם הם מבטיחים לי שיהיה בסדר שאין כמעט סיכונים והשיער שלי אומנם עבה אבל יש להם נסיון... הבעייה שאני לא מאמין למישהו מבפנים. האם אתם ממליצים לי לפנות לרופא עור בקופת חולים אולי הוא יהיה יותר אמין? חוץ מזה ממה שביברתי בכל המקומות כולם מציעם אותו דבר ניסיון של ככה וככה שנים אחריות בסוף הטיפול קרמים טיפולים ללא הגבלה באותם מכשירים לייטשיר ואלקסיס (או משהו כזה..) ההבדל קצת במחירים ובחלק הטיפול ע"י רופא וחלק לא. חוץ מזה הכל אותו דבר... למה לשים לב עוד? ולמה אתם ממליצים עליכם? מרוב הבירורים אני יותר מבולבל כי כרגע לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בניהם כולם פחות או יותר נראים לי קצת נוכלים שרוצים את הכסף ופחות איכפת להם שזה שאני אהיה מרוצה והטיפול יצליח...

הסרת שיער

היי שוב ציינו בהודעות למעלה את כל הכלים שנראים לנו חשובים לבדיקה. רופאי עור לא מתמחים בהסרת שיער ולכן אין כל סיבה שתשובתם תהיה מהימנה מספיק. אם נפגשת עם רופאים ואתה עדיין לא סומך על תשובתם, הרי שלא נוכל לעזור לך. הדבר היחיד שנוכל לומר לך הוא על רשת פרופורציה (שכן לא נוכל לדבר בשם אף אחד אחר). מה שחשוב לנו בסופו של דבר הוא שאתה תהיה מרוצה, כי ההצלחה שלך היא גם ההצלחה שלנו. כל השאר, לשיקולך.

למעלה