הסרת שיער ופרטיות

BornToBeWild

New member
הסרת שיער ופרטיות

שלום יש לי כמה שאלות בנושא. לצערי הרב כנראה ההוא שם למעלה החליט להפוך אותי למאוד שעיר,כמעט בכל נקודה בגוף,ועקב כך,אני נורא ביישן שאני נותר בלי הרבה בגדים. לכן השאלה שלי,האם אוכל לקבל את כל הפרטיות שאחפוץ בה? כלומר,רק רופאים,בלי נשים בסביבה. אני מעוניין להסיר שיער בפלג גוף עליון,חזה,כתפיים גב. אני יודע שהקבוצות שלכם הם חזה+בטן וכתפיים+גב. אפשר לשנות את זה כך שאוכל לעשות להתחלה רק את הכתפיים והחזה לדוגמה? האם ניתן לצרף לזה את העורף או שאתם לא לארג'ים?:) ושאלה אחרונה...קראתי שבין טיפול לטיפול אני אהיה לפחות חודש אחד חלק,זה נכון? תודה רבה.

הסרת שיער

היי אענה על שאלותיך על פי הסדר בו הן נשאלו: ראשית, פרטיות מלאה ניתנת לכל מטופל/ת ברשת. אף אחד לא שותף איתך לטיפול ולא נוכח במהלך הטיפול, למעט הרופא המטפל. שנית, בנוגע לאזורי הטיפול נראה לי חכם לקחת החלטות לאחר פגישת ייעוץ. אם אתה ממילא מעוניין בכל האזורים שציינת מעלה, אולי תוכל להגיע להסדר נוח שיכלול את כולם? גם דרך קופות החולים יש לך הנחות ניכרות, כך שייתכן שלא תצטרך להתפשר. בכל מקרה, אלה דברים שנידונים רק במהלך פגישת הייעוץ. שלישית, קצב צמיחת השיער ומחזוריותו הם נתונים אינדיבידואלים המשתנים מאדם לאדם ולא נוכל לדעת מראש כמה שיער ובאיזה קצב הוא יצמח בין הטיפולים. בכל מקרה, עם התקדמות הטיפולים השיער דליל יותר וקצב צמיחתו פוחת. בהצלחה!

BornToBeWild

New member
בהמשך לתגובה

אני רציתי גם לדעת אם זה נכון שבתקופה של הסרת השיער לא ניתן להשתזף לא בצורה טבעית ולא מלאכותית? ולגבי ההנחות דרך קופות חולים אני נמצא במאוחדת עדיף,אני צריך לפנות אליהם לפני שאני מתחיל בטיפול על מנת לקבל את ההנחה שדיברת עליה?

הסרת שיער

היי בתקופת הטיפול רצוי למזער את החשיפה לשמש ככל הניתן, וכשכבר נחשפים יש לעשות זאת באמצעות קרם הגנה מס' 15 לפחות. בנוגע להנחות - חברי מאוחדת שיא הם הזכאים להנחות, אבל בכל מקרה יש לפנות לסניף כדי לברר לאילו הנחות בדיוק אתה זכאי. בהצלחה!

למעלה