הסרת שיער לגבר

מצב
הנושא נעול.

michaboom

New member
הסרת שיער לגבר

הסרת שיער לגבר

היי,
אני מעוניין להסיר שיער מהשכמות ומהעורף (יש שיער שמפוזר באופן לא אחיד באזורים האלו) ועוד קצת על הכתפיים וזרוע עליונה אחורית. באחד המכונים הציעו לי טיפול לייזר בשכמות ובאיזור העורף המורחב (שם יש יחסית הרבה שיער) וטיפולי אפילציה בזרוע עליונה האחורית ובכתפיים.
האם נשמע הגיוני? האם אזור העורף והשכמות גם כן בסיכון לשיעור יתר לאחר טיפול? לצורך העניין אני בן 29, עור בהיר ושיער כהה, ואבא שלי מאוד שעיר באזורים האלו.
כמו כן אשמח לקבל מידע על טיפולי האפילציה:
האם יעיל לצמיתות?
מה עלות הגיונית לטיפול כזה?
האם נוהגים לטפל בכל האזור או כמה שמספיקים בזמן הפגישה?
האם הגיוני יותר לעשות טיפולים אלו לכל האזורים בהם אני מעוניין? באופן כללי, אין הרבה שיער, פשוט בעורף ובשכמות יותר משאר המקומות.
תודה!

הסרת שיער לגבר

הסרת שיער לגבר

היי,
אני מעוניין להסיר שיער מהשכמות ומהעורף (יש שיער שמפוזר באופן לא אחיד באזורים האלו) ועוד קצת על הכתפיים וזרוע עליונה אחורית. באחד המכונים הציעו לי טיפול לייזר בשכמות ובאיזור העורף המורחב (שם יש יחסית הרבה שיער) וטיפולי אפילציה בזרוע עליונה האחורית ובכתפיים.
האם נשמע הגיוני? האם אזור העורף והשכמות גם כן בסיכון לשיעור יתר לאחר טיפול? לצורך העניין אני בן 29, עור בהיר ושיער כהה, ואבא שלי מאוד שעיר באזורים האלו.
כמו כן אשמח לקבל מידע על טיפולי האפילציה:
האם יעיל לצמיתות?
מה עלות הגיונית לטיפול כזה?
האם נוהגים לטפל בכל האזור או כמה שמספיקים בזמן הפגישה?
האם הגיוני יותר לעשות טיפולים אלו לכל האזורים בהם אני מעוניין? באופן כללי, אין הרבה שיער, פשוט בעורף ובשכמות יותר משאר המקומות.
תודה!
הסרת שיער לגבר
היי
במיוחד איזורי השכמות והכתפיים מועדים לסיכון או החמרת מצב השיעור,מאחר שאתה כבר לקוח שלנו אז אתה חווה את התוצאות בעצמך ,אבל למרות זאת אענה פה,שיטת האפילציה הינה השיטה היחידה השהיא מסירה את השיער לצמיתות ויתרה מזאת נחשבת לשיטה שאך ורק עליה מותר להשתמש במינוח לצמיתות בארצות הברית,שיטת האפילציה קיימת עוד מהמאה הקודמת מאז עברה שינויים והתקדמות בתחום הסרות שיער,זה רק מיתוס לאמר שאפילציה אינה מתאימה לאיזורים נירחבים או אפילציה כואבת או מיושנת,אין עלות מוגדרת לטיפולי אפילציה כי כל מטפלת גובה את התעריף על פי מקצועיותה ומיכשורה,נהוג לטפל אצלנו בכל איזור שיש שיעור יתר המפריע ללקוח,

מצב
הנושא נעול.
למעלה